100 000 седесари не биха избрали ГЕРБ и СДС. Това

...
100 000 седесари не биха избрали ГЕРБ и СДС. Това
Коментари Харесай

100 000 седесари не биха избрали ГЕРБ

100 000 седесари не биха избрали ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Това съобщи пред БНР Радан Кънев, лидер на листата на "Демократична България " за европейските избори, заяви БНР.

Според Кънев обединението сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще е "вечна, тъй като поглъщането посредством коалиране е веднъж ". Според него точно поради това от Съюз на демократичните сили дълго са се колебали.

Въпреки че тяхното решение за мен не е радостно, аз не мога да не го приема и уважа. Знам, че Съюз на демократичните сили взе мъчно решение, аз не съм анализатор, само че като политик ще кажа, че 100 000 седесари ще гласоподават за ГЕРБ по-трудно в сравнение с за Българска социалистическа партия, тъй като помнят репресивния уред на страната, който безусловно ги смачкваше по време на изборите през последните години. Така че тези 100 000 седесари не биха избрали ГЕРБ и Съюз на демократичните сили при идните избори ", счита Кънев.

Той обикалял България, говорел с тези хора и "към днешна дата те ще гласоподават за "Демократична България ", а не за обединението сред Съюз на демократичните сили и ГЕРБ.

По мотив отдръпването на Светослав Малинов от листата на "Демократична България " той е сигурен, че "политическата кариера на господин Малинов единствено ще завоюва от тази проява на нравственос и политическа честност ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР