100 000 лева струва новия клип на Гери-Никол към парчето

...
100 000 лева струва новия клип на Гери-Никол към парчето
Коментари Харесай

Гери-Никол потроши 100 бона за чалга парче

100 000 лв. коства новия клип на Гери-Никол към парчето „ Бутай “. Видеото е снимано в Бали през зимата в един от най-луксозните хотели на екзотичния остров.

По информация на Show.bg единствено сцената с басейна, цялостен с цветя, е коствала над 10 000 $. От хотела с наслада изпълнили всяка волност на Гери, в това число да напишат с листа от бели рози „ Butai “ в средата на басейна.

Още 5000 $ коствал престоя на певицата в тузарския комплекс, като с цел да отседне на острова Яката дупара разполагала със специфична работна виза. Заради пандемията Бали е затворен за туристи към този момент повече от година и половина, само че с помощта на връзките на татко си Гери се уредила да снима клип на райската дестинация.

Разбира се, всички разноски на екипа, съпътстващ певицата, били поети от нея, което още повече оскъпило плана. Като прибавим и театралните тоалети, техниката и останалите разноски, сумата блъснала 100 бона, разкриват осведомени.

Безспорно всички старания са си заслужавали, защото плана е на международно равнище. За страдание на почитателите й обаче самата ария е много отвън R&B стила на Гери и е типична чалга. Дори музиката към „ Бутай “ е писана от известният композитор на поп фолка Даниел Ганев. Текстът също е на създател, който работи с чалга звездите.

Този ход разочарова безпределно почитателите на Гери, които са съперници на лекия род. С „ Бутай “ Яката дупара несъмнено навлезе в чалгата по образеца на своята колежка Тита. Дали и отсега нататък ще продължи да следва този жанр, следва да разберем.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР