10 златни ,5 сребърни и 3 бронзови медала спечелиха ТК

...
10 златни ,5 сребърни и 3 бронзови медала спечелиха ТК
Коментари Харесай

10 златни ,5 сребърни и 3 бронзови медала спечелиха ТК Нерон от международен турнир

10 златни,5 сребърни и 3 бронзови медала завоюваха Търговска колегия Нерон от интернационален шампионат

В Събота /15.10.2022 г./ се организира Ares Nis Open 2022 - съревнование, проведено от Търговска колегия Арес, в гр. Ниш, Сърбия.
Състезанието притегли участници от 6 страни като събра над 400 състезатели от 37 тима.



„ Големият интерес към шампионата даде опция на състезателите на тима да срещнат тежка конкуренция, която не беше терзание за смелите Неронци.Във всяка една от своите срещи, децата влизаха със хъс и предпочитание за победа.
Срещата, която притегли най- огромно внимание беше финалната среща на Ивайло Петров.
След две безкомпромисни победи, изявеният играч на Търговска колегия Нерон - гр. Кюстендил се срещна на финала с тазгодишния Балкански първенец в категорията. Този факт не тормози момчето от Кюстендил, нито неговия треньор - Милен Гочев. Ивайло съумя да изиграе вярно тактиката, заложена му от треньора и срещата завърши с 2:0 рунда в интерес на Ивайло, като съдията го разгласи за победител с механически нокаут. Той гордо развя българското знаме, получавайки златния орден.
В края на надпреварата, Ивайло получи приз за " Най - добър играч на във възрастова група Деца " от всички състезатели.
Приз получи, още един играч на тима, а точно Матеа Натева - " Най - добър играч във възрастова група Кадети " ”, обявиха от клуба.


Като краен резултат от триумфите на състезателите на клуба са:
10 златни медала
5 сребърни медала
3 бронзови медала

„ Българският байрак беше развят не един път през спортния ден, като най-голямото отличие за Таекуондо Клуб Нерон е оповестяването на тима за най - добър измежду всичките 37 тима и класирането на клуба на 1 - во място отборно в клас А и клас Б.
Това напълно не беше единствената премия за Търговска колегия Нерон. Спечелените от децата медали подредиха клуба ни на:
1 - во място отборно клас А деца
1 - во място отборно клас Б деца
2 - ро място отборно клас А Кадети

За следващ път Търговска колегия Нерон потвърдиха, че екипната работа, отборната поддръжка и усиленият труд постоянно се награждават! ”, споделиха още от клуба
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР