10-ят слънчев ден, чийто символ е Божествената Вода, е време

...
10-ят слънчев ден, чийто символ е Божествената Вода, е време
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева съветва как с течаща вода да се освободим от напрежението

10-ят безоблачен ден, чийто знак е Божествената Вода, е време за самоанализа, медитация и избавление от страховете, за знание на съкровеното. Тотем на деня е Делфина – умен асистент, знак на спасението, разкрива тайнството на света и човешката душа, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

„ Препоръчва се да сте покрай природата, да почивате, повече да спите. Това е най-хубавият ден за отдих. Ако не можете да спите, значи с нещо сте осквернили Небето “, прибавя тя.

“Може да вършиме техники с наричане на водата. Не забравяйте преди сън на течаща вода „ да кажете ” всичко неприятно, което ви се е сторило денем, с цел да се измие отрицателната информация “, поучава астрологът, написа Блиц.

Не се предлага доста да работите, да се напрягате. Не е удобно за пътешестване. Не би трябвало да се осквернява водата, да не се одобряват медикаменти, да не се пере и чисти. Не ставайте груби и по-малко говорете, предизвестява Ивелина Пенчева.

Препоръчва се през днешния ден пиенето на сокове и млечна храна.

Желателно е да носите тоалети в мрачно сиво-зелено и небесносиньо. „ Хубаво е да облечете нещо транспарантно. Откажете се от ярките цветове, изключително алено “, поучава астрологът.

„ Сънища – са оракулски. Добре е, в случай че видите на сън, че плувате (знак за свобода), живи риби, гъби, плодове. Нежелателно е да видите огън (загуба на сили, неприятности) “, прибавя тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР