10 участника ще представят страната ни на информационен щанд от

...
10 участника ще представят страната ни на информационен щанд от
Коментари Харесай

МТ ще представи България на международното туристическо изложение TRAVEL+


10 участника ще показват страната ни на информативен щанд от 100 кв. м.

България е поканена да взе участие като Ексклузивен посетител на интернационалното туристическо ревю TRAVEL+, което започва през днешния ден - 22 февруари и ще продължи до неделя - 25 февруари 2024 година в Будапеща, Унгария. Министерството на туризма е показано от проф. доктор Мариела Модева.

TRAVEL+ 2024 е най-значимото събитие в Унгария с директна туристическа устременост, което показва най-новите и забавни туристически оферти от туристически организации и туроператори, места за настаняване и отдих. Четиридневното туристическо събитие се посещава от компании и организации от целия туристически набор.

Участието на страната ни на TRAVEL+ 2024 цели показване на България като сигурна и спокойна дестинация с дългогодишни обичаи на качество и гостолюбие в туризма, съчетаваща красива и разнообразна природа, културно завещание, качество на рационална цена в морските и планинските курорти, вкусна храна и отлични виновност.

Участие на българския информативен щанд от 100 кв. м са декларирали 10 участника: „ Робинзон Турс " ЕООД, „ Ландис " ООД, „ Ню Сън Травел " ЕООД, хотел „ Кашмир ", „ Феста Хотели ", Регионален исторически музей Шумен, община Самоков, община Петрич, Община Банско и община Варна.

През 2023 година България е записала с 35% повече маджарски туристи по отношение на 2022 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР