10 трика на винаги изглеждащата добре жена. Лесно е да

...
10 трика на винаги изглеждащата добре жена. Лесно е да
Коментари Харесай

10 трика на винаги изглеждащата добре жена. Кои от тях използвате?

10 трика на постоянно изглеждащата добре жена. Лесно е да го постигнете

Екология на живота: Някои дами отиват на работа в 9 сутринта гримирани и с прическа като кино звезди и се прибират вкъщи в безусловно същия тип след 12 часа. Има и други дами, които заран се чудят дали да си измият косата и след 3 часа в офиса стартират горчиво да съжаляват за взетото решение, тъй като сутринта всичко е било наред, а в този момент към този момент това не е по този начин.

Някои дами постоянно наподобяват добре, до момента в който други постоянно имат тъмни кръгове под очите. Някои постоянно имат съвършен маникюр, други крият ръцете си, тъй като не са имали време да се лакират към този момент трети ден.

Как го вършат?
Разпитах няколко приятелки, които постоянно наподобяват съвършено и като цяло не чух нищо ново. Оказва се, че всички знаем това. Просто не постоянно го вършим.

10 трика на постоянно изглеждащата добре жена
1.Не пипайте! Оформете косата си, фиксирайте с лак и не пипайте! Всяка инспекция, всяко допиране с ръката, приглаждане и още повече разресване, прави косата по-мръсна и не толкоз красива. Ако има паднал кичур, фиксирайте го. Не бъдете мързеливи, напръскайте с лак на тъничък пласт 2-3 пъти, като всякога изчакайте, до момента в който предходният пласт изсъхне.

2.Не докосвайте и лицето си! Не търкайте очите си. Не покривайте устата си с ръка. Не докосвайте бузите, челото или носа си, до момента в който мислите за нещо. Ръцете са мръсни, а гримът върху лицето изсъхва денем и се трансформира в много изсъхнал, пълен и пъстър пласт. От всяко допиране на ръката се трансформира в „ прахуляк “, петна и така нататък Какво се случва със сенките и спиралата, когато търкате очи, няма потребност да обясняваме.

3.Научете оптималния темп за всичко и се придържайте към него. Ако косата ви наподобява най-добре, в случай че я миете на 2 дни, значи е по този начин. Излишно е да се надяваме сутринта на четвъртия ден, че ще се случи някакво знамение и внезапно ще наподобява добре за още един ден. Ако не наподобява добре 4 дни, значи не наподобява. Изобщо не се замисляйте и не се надявайте, просто планирайте нещата за точния ден и не се опитвайте да отлагате за утрешния ден.

4.Същото важи и за ръцете. Ако знаете, че вашият лак наподобява добре за 5 дни, то на 6-тия ден той ще се обели. И, в случай че сутринта разчитате на нещо, то вечерта ще ви отмъсти и към този момент по пътя към дома ще криете ръцете си в джобовете. Чудеса не съществуват.

5.Същото предписание важи и за облеклата. Ако знаете, че бялата блуза е бяла единствено 1 ден, не се опитвайте да й давате късмет.

6.Косата и ръцете, това към този момент е половината от борбата. Казват, че една жена има право да носи каквото и да е – ще наподобява добре, стига ръцете и косата да са в добър тип.

7.Независимо от това – има грим. Нанесете коректор на клепачите, по-късно – останалото, доста девойки клатят глава: за какво е нужна тази основа? Не е ли по-лесно незабавно да използваме сенки?

И по този начин – след 5 часа тези, които не са употребявали основа, ще имат тъмни кръгове под очите.

8.По-добре минете изтощено лице с гъбата от пудрата, в сравнение с да употребявате мръсните си ръце. След 5-6 часа отидете до тоалетната, деликатно отстранете целия грим от носа, бузите, брадичката и челото с лосион, намажете лицето си с нов пласт крем и по-късно още веднъж нанесете нов пласт грим. Затова всички питат с какво е цялостна дамската чанта.

9.Парфюм в дребна опаковка за „ ободряване “. Ще е безполоезно, в случай че не свалите блузата си в някоя тоалетна и не изплакнете горната половина на тялото си с вода.

10.Винаги, постоянно, постоянно сваляйте професионално грима. Ако не го извършите, кожата ви няма да наподобява доста добре на идващия ден.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР