10 тона хранителни продукти, осигурени от производители и търговци, дари

...
10 тона хранителни продукти, осигурени от производители и търговци, дари
Коментари Харесай

Манолова дари 10 тона храна на приюта в Нови Хан

10 тона хранителни артикули, обезпечени от производители и търговци, подари през днешния ден омбудсманът Мая Манолова на децата-сираци от приюта на отец Иван в село Нови Хан. Благотворителната акция ще продължи и след Нова година.
20 компании са дарили над 10 тона храна досега, заяви Мая Манолова. „ Портокали, мандарини, картофи, макарони, олио, млека “, изброи тя.
Отец Иван одобри от сърце и с наслада дарените храни.
„ Храна и пари - това е най-важното, което има. Има ли пари и храна, ние си купуваме каквото би трябвало. Дърва ни трябват “, сподели той.
Пепа, на 42 години, която от 10 години живее в приюта дружно с двете си дъщери и брачна половинка й, бе една от първите получили пакети с храни.
„ Нямам думи. Много се веселя, че тя прави за този дом дарителска акция и се радваме, че тя ни посети. Златен човек е и се радваме, че тя пристигна тук при нас на крайници и се гордеем с нея, че е направила всичко за нас “, сподели тя.
Акцията за набиране на артикули става по апела на омбудсмана Мая Манолова за подкрепяне на 150-те деца в приюта на отец Иван.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР