10-те фалшиви избиратели ще изпратят изявление до правителствените служби, получили

...
10-те фалшиви избиратели ще изпратят изявление до правителствените служби, получили
Коментари Харесай

Фалшивите избиратели на Тръмп в Уисконсин уреждат съдебно дело и се съгласяват, че Байдън е спечелил през 2020 г.

10-те подправени гласоподаватели ще изпратят изказване до държавните служби, получили гласовете на Избирателната гилдия, в което споделят, че дейностите им са „ част от опит за непозволено катурване резултатите от президентските избори през 2020 година “.

Електорите са хора, назначени да съставляват гласоподавателите на президентските избори. Победителят в националния избор във всеки щат дефинира гласоподавателите на коя партия да бъдат изпратени в Избирателната гилдия, която се събира през декември след изборите, с цел да удостовери резултата.

Това е първият път, когато про-Тръмп подправени гласоподаватели са се съгласили на такава договорка. Републиканците в други два щата - Мичиган и Джорджия - са изправени пред наказателни обвинявания за сходни дейности и следствия са в ход в още три щата - Аризона, Невада и Ню Мексико.

Искът е заведен от двама от законните щати гласоподаватели на президента Джо Байдън, които желаеха до 200 000 $ от всеки от подправените гласоподаватели на Тръмп. Въпреки това, глух...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР