10 причини да застроим Иракли Планът за застрояването на южното

...
10 причини да застроим Иракли Планът за застрояването на южното
Коментари Харесай

10 причини да застроим Иракли

10 аргументи да застроим Иракли


Планът за застрояването на южното черноморие е към този момент в ход. Ние надълбоко приветстване тази концепция: девствения плаж на Иракли от край време се нуждае от презастрояване, също като Слънчев бряг. Ето 10 аргументи безусловно да изникнат хотели там и най-накрая да цивилизоват това толкоз диво място.
1. На Черноморието липсват градежи
Всеки човек, посетил българското Черноморие, неизбежно се сблъсква със следния проблем: то просто не е задоволително застроено. Навсякъде едни и същи девствени плажове, празни дълги улици и съвсем никакви хотели. Човек и да желае къде да спи и да си заплати 200 лв. на вечер за ол инклузив, не може да си откри място. Ако Иракли се бетонира както би трябвало, това ще спре да бъде проблем.
2. Плажът би трябвало да бъде изпълнен до краен лимит
Плажовете са за това - да свързват хората. Ако на един плаж не ти се падат по по-малко от един квадратен метър свободно пространство, значи не е същински плаж. Застрояването на Иракли би могло да редуцира съществено този проблем. Поникването на най-малко 10 хотела би сближило кърпите на хората, а оттова и самите тях. Според последните изследвания на учени от Българска академия на науките едно море не е море, в случай че не чуваш тупурканe на детски краченца и смесването на три баса от три заведения, които да пулсират в пясъка тъкмо под измореното ти ухо. Човек отива на море, с цел да срещне същите хора, които е срещнал в рейса в София, единствено че по бански - какво по-хубаво от това? Нека застроим Иракли, с цел да може и там човек да получи този необичаен късмет.
3. Хотелиерската каста е бедна
Българската хотелиерска класа е прекомерно бедна. Тия хора нямат пет лв. в джоба да си платят кафето. Живеят ден за ден, немощно разперват ръце сред двата края и отново не могат да ги вържат. Няколко хотела на Иракли обаче могат да им оказват помощ да се оправят с нищетата. Застрояването на плажа е последният късмет на тези хора да се върнат към живот и да почнал да припечелват по нещичко.
4. Чистата вода е неприятна
Чистата морска вода е нездравословна за тялото. Но виж, пет хотелски канализации, които празнят фекалиите си в морето, биха спомогнали за балансирането на тези прекомерно високи хигиенични равнища, с които Иракли разполага. Проучване, направено измежду туристите, е открило, че 70 % от тях избира да се натъкват на плаващи пластмасови бутилки и празни кенчета, до момента в който плуват, тъй като това им припомня за човешкото раса, от която те не желаят да се откъснат и за момент - даже в необятната простор на морето.
5. Хипарите са безотговорни към обществото
Животът на палатки, свиренето на китари, заспиването под хилядите звезди, които светят на плажа на Иракли, издават някаква особена девиация - тези хора са просто непригодни за обществото. Те би трябвало да заменят сходни диващини с добре признатия живот на ол инклузив, в който се живее единствено из просторните мраморни коридори на хотела и се изплюсква докрай цялата шведска маса три пъти на ден. В резултат на това се реализира едно пухкаво наднормено тегло, което издава че си станал горделив член на мечтаната междинна класа. Необходимо е ти, жена ти и двете ти деца да изпълвате условието за най-много килограми в асансьора.
6. В Иракли най-накрая ще могат да вървят англичани, датчани и шведи
Тази витална нужда от чужденци най-накрая би трябвало да бъде задоволена до дъно. Със застрояването на плажа те ще могат да повръщат освен в Слънчев бряг, само че и в Иракли. Българското Черноморие от край време се слави като евтина клоака, а ние, като едни същински българи, в никакъв случай не довършваме нещата до дъно. Е, в случай че на Иракли се отвори златния късмет да приема интоксикирани западняци в хотелите си, най-сетне всичко ще бъде наред и нещата ще придобият онази заключителност на пейзажа, която е по този начин нужна.
7. Бум за българската стопанска система
Бизнесът е в рецесия, той обезверено се нуждае от наемането на следващия файтон хора, които да работят като камериерки, чистачки, админи и пиколота за по 700 лв. на месец и 16 часов трудов ден. Застрояването на Иракли ще отвори десетки сходни работни места, които ще ощастливят работливи младежи, подготвени да подарят най-ценните си години и лета на българската стопанска система.
8. Шанс за селфи на крачета
Построяването на няколко хотела на Иракли би повишило доста скоростта на интернет. А и оттова - би дало сериозен принос към стотиците селфита на напряко снимани краченца и оставен розовяв коктейл до тях. Това би повишило количеството лайкове на глава от популацията, което ще подари рецепиентите им с по-високо самочувствие. Установено е, че дамите да вземем за пример изобщо не биха отишли на море, в случай че не получат опцията да оспамят всичко живо със селфита - а на Иракли още даже няма СПА зона, от която да се снимат!
9. Спасители, шамандури
Какво е удоволствието от влизането в морето, в случай че не чуваш през 3 минути свирката на спасителя, който е решил, че в случай че не е той, ти обезателно ще се удавиш. Неговата наставническа фигура е част от едно същинско морско прекарване, а застрояването на Иракли би докарало десетки спасители в зоната.
10. Стига са им свидили парите
Хипарите от дълго време са открили, че едноседмичен престой на палатка под звездите на Иракли излиза сред 100 и 150 лв.. Как би могло това да се съпостави с 1800 лв. за ол инклузив? Хотелите там най-накрая ще сложат завършек на тази прекомерно спестовна хипарска наклонност, от която никой не печели. Помогнете на българската стопанска система и си изхарчете всички спестявания! А по този начин. Следващата година отново. И недейте бяга на Карадере. И там по този начин ще стане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР