10 причини да предпочетеш да живееш в България пред Германия: В

...
10 причини да предпочетеш да живееш в България пред Германия:
В
Коментари Харесай

Мартин Петрушев: 10 причини да предпочетеш да живееш в България пред Германия - Топ новини


10 аргументи да предпочетеш да живееш в България пред Германия:
В България е по-сигурно да се разхождаш по улиците нощем, изключително след емигрантските маси, които не стопират да заливат западната част на Европа.Българското общество не е толкоз захласнато от култа към потреблението.

Мнозинството от българите са скептични към политическата радикализация на ЛГБТK пропагандата, която ежедневно промива децата и младежите на Запад.Българската природа е по-богата и красива.Задава се неизбежна икономическа криза – българското общество е привикнало да оцелява в рецесии и няма да падне от толкоз високо.

Въпреки някои негативи, българите са по-близки и по-откровени един с различен, в сравнение с германците.В България няма толкоз тежък апартейд против нeвaкcинирaните – студентите не получават непрестанно рекомендации по мейлите, няма фанатици по улиците, които да те предизвестяват, че маската ти не покривала носа и т.н.

В България към момента има публични медии, в които да изразиш нещо друго от ЕДНАТА позиция на демократичния „ плурализъм “.Средностатистическият българин осъзнава, че сега се пробват да го въвлекат в непознат спор. Средностатистическият немец не.Празнословенето за универсалистки полезности не може да пробие обществения код. Майката към момента е майка, а бащата към момента е татко.
Мартин Петрушев,фейсбук

10 аргументи да предпочетеш да живееш в България пред Германия:1. В България е по-сигурно да се разхождаш по улиците…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР