10 млн. лева струват на държавата правата за провеждането на

...
10 млн. лева струват на държавата правата за провеждането на
Коментари Харесай

10 млн. лв. струват правата за Световната купа по волейбол в България

10 млн. лв. костват на страната правата за провеждането на Световната купа по волейбол у нас. Това стана ясно при започване на днешното държавно съвещание.

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и някогашен национал Любо Ганев връчи на премиера Бойко Борисов купата по волейбол с думите: " От името Българската федерация по волейбол желая да ви благодаря , че с помощта на вас и на вашето държавно управление тази купа, която е от международното състезание по волейбол, е към този момент в България.
Аз се веселя, че тъкмо тук е първата спирка на купата . Тя в идващите няколко месеца ще обиколи доста градове в България и уповавам се последната спирка ще бъде в ръцете на някой от състезателите от волейболния ни тим ", съобщи Любо Ганев.

От своя страна министър председателят акцентира, че доста разчитаме на нашите момчета - треньори, другари, да зарадват българите.

Борисов напомни, че преди да получим правата за международната купа по волейбол, държавното управление първо е вложило в строителството на спортни зали .

" Помните каква беше залата във Варна, " Арена Армеец " я нямаше, залата в Русе я нямаше, в Пловдив я нямаше - по-късно въз основата на това ни дадоха международното състезание по волейбол - таксите и изобщо, с цел да се организира това международно състезание.
10 млн. лв. коства на страната , само че аз си мисля, че президентът на федерацията, деятелите и всички български ентусиасти, които обичат волейбола ще го оценят и дай Боже, да се показват нашите момчета добре . Мисля, че това е една добра реклама за страната и за всички останали. Пожелаваме триумф - нека имаме шанс ", сподели още Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР