10 милиона лева - срещу това строеж доникъде и то

...
10 милиона лева - срещу това строеж доникъде и то
Коментари Харесай

Генади Събков: БСП ще спрем политическата мафия в Мездра

„ 10 милиона лв. - против това градеж до средата и то - фалшив. Милион и половина лв. задатък – против това нищо не е свършено. Спортна зала няма. Това заварих като кмет и започнах всички дейности, с цел да спра този обир на обществени средства, тъй като това са пари на жителите на Мездра. Дойде новото ръководство след мен, сглобиха клуб по ползи в Общински съвет и покриха всичко. Ето, този модел на ръководство ще премахнем и ще си върнем още веднъж справедливата и обществена община ”.
Това съобщи на среща в Мездра претендентът за кмет на Мездра от „ Коалиция за България ” Генади Събков.
Той даде втори образец от мандата си като кмет: „ Бяхме подготвили план за саниране на постройката на прелестния Дом на железничаря. Изцяло квалифициран план. Имаше проблем по собствеността, бяхме на път да решим казуса, само че тогава съветниците от ГЕРБ, АБВ, Народен съюз, Движение за права и свободи гласоподаваха „ срещу ”. До ден сегашен нямам рационално пояснение – за какво ”.
„ Българска социалистическа партия ще върнем още веднъж справедливата и обществена община в Мездра. Доказали сме, че можем да бъдем положителни стопани, че можем да пазиме публичния интерес и че за нас е значим политическият морал, тъй като нямаме зависимости ”, сподели още Генади Събков.
Кандидатът на Българска социалистическа партия уточни: „ В най-силното време на ГЕРБ, в Мездра успяхме да създадем планове за над 22 млн. лева ”, уточни Генади Събков и цитира свършеното през мандата си като уточни Пазара, Водния цикъл, построяването на спортна площадка в Долна Кремена, преобразената Моравица. „ Настоящото упраление на можа нито един план да завоюва ”, добави той.
Генади Събков и екипът му имат подготвена стратегия за нулева безработица. „ В общинското дружество за непорочност ще създадем група, която ще се занимава със строителство и тази група ще поддържа всички общински обекти. Така, парите ще ги даваме на наши служащи, вместо на компании извън ”, акцентира Събков. > f
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР