10 медала спечелиха българските състезатели в първата част на първите

...
10 медала спечелиха българските състезатели в първата част на първите
Коментари Харесай

Слави Бинев: С още 4 медала в Пловдив ще подобрим рекорда по спечелени отличия от началото на годината



10 медала завоюваха българските състезатели в първата част на първите в света Мулти Европейски игри по таекуондо (олимпийска версия)  в категориите при кадети, и юноши и девойки до 21 година. Състезанията се организираха в Пловдив, като учениците бяха над 1500.

„ Аз съм максималист и е доста мъчно да бъда удовлетворен. Не беше неприятно нашето показване. Надявам се в най-отговорните стартове и категории да спечелим още най-малко 4 медала. Ако това стане ние ще подобрим върха, който поставихме от началото на годината по извоювани оценки.

За оценките ще разчитаме на братята Джорджеви, Даниел Ладжев, Николай Богданов, Калоян Биневе. За страдание няма да може да разчитаме на Владимир Далаклиев, защото неговата травма, получена в Рим е доста сериозна. При дамите ще разчитаме на Ванеса, Никол Чорбанова и на доста други, които имат опциите да поднесат изненада “, по този начин е равносметката на Слави Бинев – президент на Българската федерация по таекуондо (олимпийската версия) за първата част на първите в света Мулти Европейски игри.

„ Амбициите ни бяха много по –сериозни. Ние чакаме повече хора, само че времето, което беше належащо с цел да бъде утвърден този шампионат беше доста малко. За това съкратихме стратегия. Следващата година обаче, че можем да осъществим по този начин залегналата концепция да вземат участие над 6000 спортисти. Обявяването на този шампионат за идващия сезон ще стартира още в края на тази година “, добави Бинев.

За травмата на Владимир Далаклиев, за представянето му дружно с Калоян Бинев на първия за годината шампионат от сериите „ Гран При “, както и за аудиенцията на Слави Бинев при негово Светейшество Папа Франциск можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР