10 лунен ден от 14:10 часа на 24 април до

...
10 лунен ден от 14:10 часа на 24 април до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 24 април 2018г.

10 лунен ден от 14:10 часа на 24 април до 15:20 часа на 25 април

Ден за деен отдих!

Протичането на виталните сили в човешкия организъм се усилват и силите могат да се проявят като мощен поток. Тези сили би трябвало да се насочат към подсилване на връзките в фамилията, възстановяване на дома.

В 10-ти лунен ден е неприемливо у дома да се демонстрират негативни страсти. Избягвайте всевъзможни спорове с роднините. Препоръчва се медитация над личната карма, кармата на рода, за да си изясните линията на своя живот, подсилване на дома, фамилията.

Не бива да сте алчен и лекомислен.

Акцент на деня: Създавайте!

Очаква ни огнен ден, в който ще бъдете заредени с огромна сила, ще бъдете доста въодушевени, целеустремени, с непредвиден ентусиазъм и мощ за деяние и триумф.

Ще имате чувство, че ще литнете, че можете всичко и че никой не може да ви спре. Самочувствието ви няма да ви липсва и ще го демонстрирате мощно и блестящо.

Един неповторим ден изпълнен с изключителна динамичност, с хармонично и прелестно влияние. Наслаждавайте му се с цялостни сили. И знайте, че каквото и да захванете ще имате нужния капацитет да го завършите.

Днес е денят, където вие можете блестящо да се изявите и да покажете всички ваши гении и умения, които няма да останат незабелязани.

Вторник ще е доста мощен, ефикасен и работлив в доста насоки. Използвайте оптимално това, което ви се дава и не го изпускайте.

Сънищата рядко се сбъдват, макар че са ярки, цветни и приятни.

Днес не трябва да се натоварва сърцето. Не бива да се вършат интервенции на гърба. Да се отбягва физическото натоварване.

Добре е за лечение на кръвоносни съдове, заболявания на нервната система, както и коленете, ставите.

Да не се вършат интервенции на сърцето, гръбначния дирек. Да не се носят тежести на тил, да се заобикаля пресилване на мозъка. Да се пестят физически сили.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР