10 кислородни концентратора получи университетската болница Царица Йоана-ИСУЛ от посолството

...
10 кислородни концентратора получи университетската болница Царица Йоана-ИСУЛ от посолството
Коментари Харесай

ИСУЛ с дарение за COVID отделенията от Азербайджан |

10 кислородни концентратора получи университетската болница " Царица Йоана-ИСУЛ " от посолството на Република Азербайджан у нас.

Апаратите са предопределени за Коронавирус отделенията и бяха връчени от Негово Превъзходителство Хюсейн Джалал оглу Хюсейнов, дипломат на Република Азербайджан в България.

Машините са последно потомство и са подобаващи за интензивна грижа за пациентите в COVID структурите на болничното заведение.



От името на здравното заведение дарението приеха изпълнителният шеф Любомир Пенев, зам.-председателя на Борда на шефовете на проф. Йорданка Узунова и началникът на КОВИД отделението за неусложнени пациенти с коронавирусна зараза доктор Петър Калайджиев.

Началникът на отдел „ Протокол “ в Министерство за опазването на здравето Лъчезар Карадимов връчи на Негово Превъзходителство приветствен адрес от името на ведомството.



Лъчезар Карадимов, шеф на Отдел „ Протокол “ в Министерство на здравеопазването, Любомир Пенев, изпълнителен шеф на УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “, Негово Превъзходителство Хюсейн Джалал оглу Хюсейнов, дипломат на Република Азербайджан в България и доктор Петър Калайджиев, шеф на КОВИД поделение

На церемонията участваха проф. Евгения Василева, зам.-директор по здравната активност и шеф на Клиниката по неврология, доцент Васил Василев, шеф на Клиниката по нефрология, който до неотдавна оглавяваше едно от КОВИД отделенията, Десислава Кирилова, зам.-директор по икономическата активност и др.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР