10-километрова опашка от тирове се образува снощи на граничния пункт

...
10-километрова опашка от тирове се образува снощи на граничния пункт
Коментари Харесай

10-километрова опашка от тирове на „Дунав мост” - каква е причината

10-километрова опашка от тирове се образува нощес на граничния пункт „ Дунав мост ” при Русе.

Обработката на документите не е прекъсвала и съгласно граничните управляващи причина за засиления трафик е, че превозвачите бързат да доставят стоките си до Западна Европа преди началото на католическия Великден..

Тази заран опашката от чакащи камиони е към 8 километра, което значи, че част от тях е съумяла да премине през граничния пункт. Пропускливостта на моста е слаба - той е единствено с две платна, което доста усложнява трафика.

Това, което изнервя в допълнение обстановката на пътя, който е излаз Русе-Силистра, е фактът, че тировете са спрели и в двете платна, което затруднява напредването на хората, които пътуват към двете индустриални зони в града, както и към прилежащите обитаеми места.

Шофьорите, които се наложи да чакат за прекосяване на граничния пункт, пътуват главно за Румъния. Те сложиха въпроса за построяването на буферен паркинг, където да изчакват и да не затрудняват придвижването.

На граничен пункт „ Дунав мост ” работят четири трасета и няма усложнения с осведомителната система и обработката на документи върви динамично. Подобна е и обстановката от румънска страна
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР