10 кг канабис и 2 ел. везни са иззети от

...
10 кг канабис и 2 ел. везни са иззети от
Коментари Харесай

Иззеха 10 кг канабис и две везни

10 кг канабис и 2 ел. везни са конфискувани от чиновници на районно управление (на МВР) - Лом и районно управление (на МВР) - Монтана при профилирани полицейски интервенции за противопоставяне на стандартната престъпност. Това оповестиха от ОДМВР - Монтана.

На 10 февруари 2020 година след сигнали са осъществени инспекции на товарен автомобил в с. Якимово, лек автомобил в с. Расово и апартамент в ж.к. „ Пъстрина” в гр. Монтана. При извършените процесуално-следствени дейности чиновници на Участък Якимово са иззели от 20-годишен пасажер на товарен автомобил "Мерцедес Спринтер " кутия от цигари, съдържаща 12,22 грама канабис.

В с. Расово при инспекция на лек автомобил "Сеат Толедо " с монтанска регистрация в джоба на якето на 50-годишен пасажер са открити 2 кутии от цигари, съдържащи 32,71 грама канабис във тип на суха зелена листна маса. При последвалото претършуване в дома му в с. Медковец са конфискувани още 9,2 кг канабис - суха, зелена, листна маса.

Съдят мъж, продавал марихуана

Същият ден след получена информация чиновници на районно управление (на МВР) - Монтана са разкрили 639 грама канабис и 2 ел. везни в апартамент в ж.к. „ Пъстрина” в гр. Монтана и парцел в с. Бъзовец, населявани от 31-годишен монтански гражданин.

Притежателите на наркотични субстанции са арестувани за 24 часа в районно управление (на МВР) - Лом и районно управление (на МВР) - Монтана. По случаите са формирани досъдебни производства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР