10-годишно момче е в болница, след като било ударено от

...
10-годишно момче е в болница, след като било ударено от
Коментари Харесай

10-годишно момче ударено от ток при игра на баскетбол в село Миндя

10-годишно момче е в болница, откакто било ударено от ток при игра на баскетбол във великотърновското село Миндя. Момчето е  пострадало откакто се е допряло до мантинела напрегнат, над която е инсталирана улична лампа и баскетболен панер, оповестява БНР.
„ Най-вероятно е зародил проблем с електрозахранването на уличната лампа и ток е тръгнал по мантинелата изпод, за която се е хванало детето “, описа кметът на село Миндя Иван Иванов, където се е случил. Той е оказал първа помощ на 10-годишното дете, което е било с обгорели ръце. Момчето е признато в реанимацията на горнооряховската болница „ Св. Иван Рилски “ с високо кръвно налягане и ниско наличие на О2 в кръвта, само че положението му е нормализирано. 
 Джип блъсна 10-годишно момче с колело Джип блъсна 10-годишно момче с колело
Джип блъсна момче на 10 години в Шумен, заяви bTV. Инцидентът е станал на ул. " Преслав ", до момента в който детето е карало велосипед. Излизайки...
Участъкът под високо напрежение към този момент е обезопасен, а компанията по поддръжка на осветителните тела е отстранила проблематичната лампа над баскетболния панер. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР