10-годишно момче е било нахапано от немска овчарка в София.

...
10-годишно момче е било нахапано от немска овчарка в София.
Коментари Харесай

Домашна овчарка нападна 10-годишно дете в София

10-годишно момче е било нахапано от немска овчарка в София. Инцидентът е станал преди 2 дни в столичния квартал " Горна баня ". Преди да нападне детето, немската овчарка е нападнала и кучето, което то е разхождало.

Немската овчарка е избягала от двора на стопанина си на улица " Прибойна " и нахапала 10-годишния Гошко. А преди този момент се нахвърлила върху кучето му Рошко. Едва тогава братовчедът на стопанина на овчарката излязал и прибрал кучето без да се погрижи за детето.

Бащата на Гошко Стелиян Андров е подал сигнал в полицията. Служителите на реда пристигнали доста бързо. В предаването " Здравей, България " той изясни, че синът му се прибрал доста смутен у дома.

" Той беше с кървящи ръце, кученцето също. Гошко е бил съборен на земята от немската овчарка. По време на битката той си е поставил ръката в устата на агресивното животно ", изясни Андров.

Бащата се тормози, че след нападението у сина му ще останат нефизически белези и счита да го води на психолог. Собственикът на немската овчарка е бил в провинцията по време на нападението. Но пристигнал в " Пирогов ", откакто детето е било отведено там за оказване на лекарска помощ. Него го грози санкция в размер на 400 лв..
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР