10-годишно момче било бито и оставено да гладува от родителите

...
10-годишно момче било бито и оставено да гладува от родителите
Коментари Харесай

Семейство от Лос Анджелис уби с глад и изтезания 10-годишния си син, защото бил гей

10-годишно момче било бито и оставено да гладува от родителите си до гибел. Братята и сестрите му били карани да вземат участие в побоите. Причината за издевателството бил фактът, че детето споделило, че е гей, оповестява „ Сън”.

Антъни Авалос дълго време бил унизен в личния си дом, намиращ се на север от Лос Анджелис. Починал на 21 юни, излиза наяве документите, импортирани в съда по случая.

Момчето неведнъж било блъскано в пода, бито с колан и кабел, изливали му парещ сос в устата. Имал изгаряния от цигари и дълго време не му давали да върви до тоалетна.

8-те братя и сестри на Антъни били очевидци на извращенията и даже били принуждавани да вземат участие в тях. Карали ги да го бият и да наблюдават дали стои прав или на колене, когато бил наказван.

Прокурорът от Лос Анджелис Джонатан Хатами изясни: „ В един миг Антъни не можел да върви, лежал в безсъзнание на пода в спалнята си с часове, не му били обезпечени лекарски грижи и не можел да се храни сам”.

От департамента по въпросите на децата и фамилията разкриват, че повода за всички зверства била, че Антъни признал, че харесва момчета.

Полицията била извикана в къщата ден преди да почине в болничното заведение. Майка му и татко му споделили, че бил паднал по стълбите. Но медиците разкрили следи от тежки пострадвания по главата и голям брой следи от изгаряния с цигара.

По-късно станало ясно, че на службите за протекция на детето било звъняно минимум 16 пъти по съмнение, че Антъни е жертва на принуждение от страна на фамилията му.

28-годишната Хедър Максин Барън и 32-годишният ѝ другар Карим Ернесто Левиа са с повдигнати обвинявания за изтезаване и убийства. Те остават в ареста, защото не са платили гаранцията си от 1,32 $ за всеки.

Когато Антъни бил отведен в болничното заведение, сърцето му спряло и имал кръвоизлив, в резултат на тежка контузия на главата и мозъка. Очите му били червени и имал голям брой синини, порязвания и драскотини по челото, цялата глава, ръцете и краката, гърба, корема. От 2013 до 2016 обществените получили голям брой сигнали за принуждение над него и даже за малко той бил изведен от вкъщи си. върнали го, откакто фамилията минало през фамилна терапия и препоръки за развъждане на деца.

Останалите 8 деца са изведени от фамилията след гибелта на Антъни. Те също ще бъдат с повдигнати обвинявания.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР