10-годишно момче беше наранено от акула в луксозен курорт на

...
10-годишно момче беше наранено от акула в луксозен курорт на
Коментари Харесай

Момче, 10, наранено от акула в резервоар в курорта на Бахамските острови по време на „разходка с приключение с акули“

10-годишно момче беше засегнато от акула в първокласен курорт на Бахамските острови, където туристите могат да се срещнат лице в лице лице със зверовете под водата.

Детето е било нападнато по време на приключението Atlantis „ разходка с акули “, защото очевидци споделиха, че са видели „ локва кръв “ във водата. Посетителите могат да облекат неопренови костюми и екипировка за гмуркане, с цел да се разходят из експозицията на акулите на хотела, като се приближат до животните. Въпреки това, кракът на младото момче беше раздран по време на посещаване в понеделник и полицията сега проверява.

Свидетели описаха ужасяващото нахлуване, като споделиха, че са видели акулата да се „ насочва към него “ преди „ локва кръв “ разлято във водата. След това крещящият юноша беше откаран по неотложност в болница, защото други летовници незабавно избягаха от резервоара.

Но в този момент той е в устойчиво положение и беше превозен назад в Мериленд, Съединени американски щати, след случая, оповестява ABC. Ким Дардън, който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР