10-годишно дете почина в ОУ Св. Св. Кирил и

...
10-годишно дете почина в ОУ  Св. Св. Кирил и
Коментари Харесай

Трагедия в Кърджали! Четвъртокласник издъхна в час по английски език

10-годишно дете умря в ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий ” в Кърджали , съобщи bTV. Детето е било възпитаник в четвърти клас.

" По време на първия час - по британски език му прилошава и припада ", оповестиха от РУО в Кърджали. На място идва екип на незабавна помощ, която транспортира детето до Спешното поделение на МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски в безсъзнание, без дихателна и сърдечен темп.

От пресцентъра на лечебното заведение оповестиха, че на детето е стартирана незабавна реанимация от трима анестезиолози и трима кардиолози.

Впоследствие детето е приведено за лекуване в ОАИЛ, където реанимацията е траяла още към час.

Въпреки напъните на лекарите, детето е умряло, без да възвърне дишане и сърдечна активност. " Назначена е съдебно-медицинска експертиза ", оповестяват още от болничното заведение.

Към този миг няма данни дали детето е имало някакви болести. От РУО-Кърджали оповестиха, че чакат отчет по случая от шефа на учебното заведение.

Починалото 10-годишно момче от ОУ „ Св.св. Кирил и Методий “ в Кърджали е спортувало постоянно, играело е футбол

„ Възпитан и добър възпитаник, физически безусловно в норма за възрастта си “, разказват го негови учители. Според осведомени, детото е било на планина в неделния ден, където е карало шейна.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР