10-годишният юбилей на GeekBuying поднася много атракции за купувачите от

...
Коментари Харесай

GeekBuying на 10 години – големи отстъпки за юбилея


10-годишният празник на GeekBuying сервира доста атракции за купувачите от целия свят

Глобалният онлайн магазин GeekBuying празнува този месец 10 години, откогато е на пазара. По този мотив известният в целия свят търговец на електроника излиза с топ предложения за най-„ горещите ” артикули.

Юбилейната акцията стартира на 7 юни и ще продължи до 27 юни, като е разграничена на три интервала, с разнообразни интензивности и варианти за купувачите (вижте страницата ):

Подгряващият интервал (Pre Event) е седмицата от 7 до 13 юни, която към този момент стартира с въвеждащи предложения, налични за поръчка за всички клиенти на онлайн магазина. По-конкретно, потребителите могат да се възползват от следните преимущества:

Главното събитие (Main Event) е в дните от 14 до 23 юни. В този интервал купувачите от целия свят ще имат избор от голямо многообразие артикули във всеки раздел на онлайн магазина и опция да спестят стотици долари от специфичните предложения.

GeekBuying предлага купони за всички консуматори, които обезпечават икономисване от $3 до $50. Нещо повече, тези купони могат да се употребяват дружно с отстъпките от Klarna за кумулативен резултат. Ето и самите купони, които са годни от 14:00 (UTC+8) на 14 юни:

В допълнение, GeekBuying е планувал специфична 48–часова страница за „ флаш ” продажби, която предлага някои от най-хубавите покупко-продажби за настоящи артикули. Главното събитие включва още специфични предложения за артикули, налични в локалните хранилища, с бърза доставка в границите на 5-6 дни за района на Европейски Съюз, Англия и Съединени американски щати.

Колелото на шанса (Lucky Draw) е в интервала 24-27 юни. То дава късмет на купувачите с шанс да завоюват подаръчни карти на стойност до $1000.

Потребителите на GeekBuying могат да открият в магазина извънредно необятно многообразие от артикули в няколко съществени категории: интелигентен дом, потребителска електроника, е-возила, 3D принтери и лазери, TV Box устройства, преносими компютри и таблети, мебели, играчки и други джаджи.

е една чудесна опция за потребителите по целия свят да се снабдят с стремежи артикул на преференциална цена, с помощта на многото отстъпки, които магазинът предлага в интервала от 7 до 27 юни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР