10-годишната връзка на Мария Игнатова и Димитър Рачков е живото

...
10-годишната връзка на Мария Игнатова и Димитър Рачков е живото
Коментари Харесай

Мария Игнатова се изнесе от дома на Рачков! Той: Сбогом!

10-годишната връзка на Мария Игнатова и Димитър Рачков е живото доказателство за истинността на националната мъдрост, че счупеното не се лепи. След едногодишна разлъка, предишното лято една от най-обсъжданите двойки у нас реши да даде втори късмет на връзките си. Уви, възкръсналата им обич не просъществува дълго и те към този момент са дефинитивно разграничени, писа " Уикенд “. Двамата ту се събираха, ту се разделяха. След следващия Ренесанс в връзките им миналото лято, клюки за изневери, съпровождани с бурни кавги, напълно обтегнали връзките им. Неотдавна те решили да сложат точка на дългогодишната мъка. " Не мога повече да пребивавам по този начин ", безапелационен бил комикът и помолил Мария да се изнесе от вкъщи му.

Че с връзката им е свършено удостоверява и фактът, че от началото на тази година Митко и Мария нямат нито една обществена поява дружно. Доказателство е и фриволното държание на Митко в шоуто за фалшификати " Като две капки вода ". Водещият нескрито флиртува с певицата Мария Илиева и постоянно й прави недвусмислени подмятания. Още със старта на паметното шоу комикът стартира да се държи като свободен мъж и да я отрупва с похвали. Актьорът самоуверено импровизираше, като се завираше под полите на Илиева, с цел да смъкна жартиера й, нежно я прегръщаше, целуваше и й подаряваше цветя.

През лятото на 2017-а Митко разгласи по холивудски със известие до пресата, че връзката му с колежката Мария Игнатова е завършила. Новината бе изпратена до медиите от пиара на продуцентската компания " Глобал филмс " Ани Халваджиян. Звездната двойка се опитваше да крие краха в връзките си повече от година. След общественото обявяване на Рачков за края на връзката им, внезапно секнали офертите към звездната двойка за халтури и частни празненства. Двaмaтa нараснали приходите си с цели 2 милиона лв. преди да си кажат " довиждане ", демонстрират данни, изнесени в Търговския указател. 

 

Фирмата на Рачков, която е единствено за действия отвън уговорките му в малкия екран, е прибрала 2 милиона лв. за няколко години. Халтурите на комика и появяването му в предизборни акции и като водещ на разнообразни фирмени празненства и други джамборета, се плащали доста добре. Затова Рачков пожънал огромни финансови триумфи. 2015 година е най-успешната за компанията на комика, а финансовите доклади демонстрират пeчaлбa oт 1 млн. лева Според осведомени, хонорарът, който желала светската двойка, с цел да води фирмен ваучър, женитба или рожден ден, бил общо 6000 лева. 

А русокоската освен получавала луди пари като водеща на " Господари на ефира “ и на " Х фактор “, само че и се занимавала с търговия. Поне такава е главната активност на фиpмaтa й " Джeтceттep ". Какво продава Мария не е ясно, само че облагата си я бива – половин милион лева за една година. Крахът на любовния им фронт обаче поставил завършек на апетитните облаги от най-различни задължения. След раздялата им ползата към Игнатова фрапантно намалял, защото появяването им дружно към този момент била невъзможна, а клиентите ги наемали най-вече поради комика. 

Съвместни фотоси на комедийния сериал " Полицаите от края на града ", в който Рачков имаше основна, а Мария епизодична роля, събра двойката на снимачната площадка. Именно там угасналата им обич още веднъж се възпламени и те взеха решение да си дадат още един късмет. Двамата с Рачков още веднъж възобновили участията си по частни празненства. В началото на септември предходната година Митко и Мария откриха дружно 16-ия сезон на " Господари на ефира ". За изненада на феновете, те застанаха един до друг за първи път от 7 години, а рейтингът на шоуто скочи. Уви, този пък раздялата им се оказала дефинитивна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР