10-годишната дъщеря на Азис Васил Троянов Боянов е роден в

...
10-годишната дъщеря на Азис Васил Троянов Боянов е роден в
Коментари Харесай

Азис плаща 50 бона за даскало на щерката

10-годишната щерка на Азис Васил Троянов Боянов е роден в Сливен, само че израства в Костинброд и в София... към профила Рая учи в най-скъпото учебно заведение в България, написа хотарена.

Щерката на артиста се образова в влиятелното Англо-американско учебно заведение в Панчарево, където годишната такса е малко над 46 бона. Отделно Костинбродския славей дава над 3 хилядарки за учебния автобус и по този метод по този начин таксата става 50 бона.

Азис не жали средства за образованието на Рая, настояват негови близки. Кралят на чалгата желал чедото му да се изучи и за разлика от него да е грамотно и да знае няколко езика. Певецът явно има огромни наставнически упоритости за бъдещето на дребната Рая. Причината е, че въпреки и естествено образован, Азис не може да се похвали с дипломи от авторитетни образователни заведения, за което постоянно се оплаквал пред другари.

Докато наследниците на съвсем всички ВИП нашенци, воглаве с политици и предприемачи, търкат чиновете в лицея в Горна Баня, дъщерята на Васил Боянов е в още по-престижно школо. 10-годишната хубавица се образова в най-скъпото даскало в България – Англо-американското учебно заведение в Панчарево, където е към този момент пета година. В момента е в четвърти клас, само че преди да стане първолак, е била в подготвителна група.

Таксите в Англо-американско учебно заведение са непостижими даже за богатите хора у нас. Сумата, която се заплаща, е тъкмо 23 020 евро за една година. Транспортът „ от врата до врата” настрана изисква 1565 евро. Кешът очевидно не тормози великодушния баща, който досега се е изръсил 250 бона за 5-те години образование на девойката.

В същото влиятелно учебно заведение учи и друга фолк наследница - Марая на фолк дивата Мария. Звездата е записала единственото си отроче година след детето на Азис, тъй като Марая е с година по-малка от Рая.

Таксата в учебното заведение е двойно по-голяма от цената за образование в елитните английски университети Оксфорд и Кеймбридж, където образователната година е към 9000 паунда, т.е. по-малко от 20 000 лв.. Англо-американското учебно заведение и Американо-английската академия са в нови и извънредно съвременни здания, където е помислено до подробност за удобствата на учениците и актуалния образователен развой.

Американският лицей, Немското учебно заведение и Френският колеж са с по-близки такси до тези на българските частни учебни заведения, които са в множеството случаи с една концепция по-евтини.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР