10-годишната Амбър Йуон е била обесена от съученици на училищния

...
10-годишната Амбър Йуон е била обесена от съученици на училищния
Коментари Харесай

Съученици обесиха 10-годишно момиченце на катерушка

10-годишната Амбър Йуон е била обесена от съученици на учебния двор в Пърт, Австралия. Момичето, което страда от сърдечно заболяване, е избавено като по знамение, оповестява " Мирър ".

Майката на Амбър Белинда споделя, че момиченцето й е преследвано от съученици отдавна. Въпреки това, възпитаници не се решавали на физическо принуждение преди този момент. Но този път преподавател намерил Амбър, обесена на дърво в двора на учебното заведение. Около шията на момичето бяха увито въже и тя се задъхвала, едвам докосвайки земята с върховете на пръстите си.



Учителят съумял да смъкна детето от дървото. За благополучие тя не била съществено ранена. Това е същинско знамение - коства си да се има поради, че Амбър от раждането страда от сърдечни и хранопроводни малформации. Самото момиче признава, че към този момент се е била сбогувала с живота.

" Бях доста изплашен, мислех си, че ще умра ", споделя Амбър

Австралийската полиция е почнала следствие на случая, само че до момента никой не е задържан. Интересно е, че представителите на учебното заведение не са се свързали с майката на момичето, с цел да се извинят за ужасната преживелица.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР