10 години в неизвестност Млада жена намери откраднатото си куче

...
10 години в неизвестност Млада жена намери откраднатото си куче
Коментари Харесай

Куче се завърна при стопаните си след 10 години в неизвестност  


10 години в неопределеност


Млада жена откри откраднатото си куче след повече от 10 години. Историята е от английския мегаполис Лондон. А 22-годишната Тае Бенет избухва в сълзи, когато чухуахуато Оли още веднъж се връща при нея.

Бенет била на 12 години, когато извела на разходка кучето си в локален парк. Ненадейно се появили хора, които преразяли каишката на двегодишния Оли и го отвели с кола в незнайна посока, написа Metro.

Тя разлепила разгласи, с които оповестила премия за Оли, само че никое от напъните не се увенчало с триумф. Тае решила, че повече в никакъв случай няма да види любомото си куче и даже си взела друго животно – дакела Чили, който да заеме мястото на изчезналия домакински любим.


Минали години и внезапно Бенет получила телефонно позвъняване, на което не можела да повярва.

Съобщили й, че Оли е жив и здрав, че се намира в лондонски парк, на 20 благи от мястото, където липсващ. А момичето видяло изгубения си любим още същия ден.

На кучето обаче било належащо време да познае изгубената си господарка – въпреки всичко били минали цели 10 години, през които Тае се трансформирала доста.

“Когато ми споделиха, избухнах в сълзи. Беше необикновено, не мислех, че това ще се случи”, споделя тя.

Оли бил открит от деца в парка, а Тае още не знае по какъв начин кучето се е оказало там.

Тя допуска, че през миналите години чихуахуато е било употребявано за разплод, а когато навършило 12 години, може би е било изхвърлено или е съумяло да избяга.

“Оли беше на две години, когато бе лишен от мен и още помни живота си преди отвличането. Много сме щастливи, че още веднъж е при нас”, споделя Тае.

Когато още веднъж бил спретнат вкъщи, той бързо познал членовете на фамилията и им се зарадвал. С другото куче в дома той се схваща идеално, като двете животни постоянно спят дружно.

Въпреки напредналата възраст Оли е в положително здраве и се любува на разходките със стопаните си.

Превод: GlasNews. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР