10 години след третия й поп-албум Любов и кафе“ Светла Иванова се

...
10 години след третия й поп-албум Любов и кафе“ Светла Иванова се
Коментари Харесай

След 10 години Светла Иванова се завръща с нов клип от остров Бали

10 години след третия й поп-албум „ Любов и кафе “ Светла Иванова се връща на музикалната сцена с „ Нежна е нощта “. Песента, чакала дълго своето време в компютъра й се появява в този момент - в модерния аранжимент на шлагер мейкърите Крум Георгиев и Иван Иванов.

Текстът, въодушевен от женската сила и срещи, е написан взаимно от певицата и очарователната Дони Василева, а цялостната колаборация сред креативния екип работил на два континента дава мощна поръчка за сигурен денс шлагер с красива визия. Музиката е на Жени Джамбазова.



Видеоклипът към „ Нежна е нощта “ е сниман на две тотално разнообразни местоположения - екзотичния остров Бали, който стана като втори дом на певицата около йога ритрийтите, които прави като йога преподавател там към този момент три пъти годишно. 

„ Нежна е нощта “ идва като доста персонален и ексцентричен подарък за рождения ден на изпълнителката, който тя означи преди месец.



Визуално „ Нежна е нощта “ подрежда надареното режисьорско трио: Geni Gede (Бали), Васил Стефанов и Стефка Николова. Видеото „ се разхожда “ измежду екзотичната хубост на острова, само че и „ запечатва “ трепетните мерки преди среща за всяка жена, както и сладките секунди суетност и неспокойствие пред огледалото.

Интересен факт е, че песента и клипът към „ Нежна е нощта “ са подкрепени, както от Културния фонд на Музикаутор, по този начин и от приятелките и почитатели на певицата. Всички те непринудено подаряват средства за реализирането му, като персонален, само че ексцентричен подарък за рождения й ден на 3 октомври.  



“Толкова благодаря за тази поддръжка! ", споделя Светла Иванова и прибавя: " Тя е сигурен знак, че трябваше да се завърна към поп-музиката. Според мен на никой до момента не му се е случвало такова нещо.

Още по-щастлива съм, че моите приятелки и йога съмишленички пристигнаха на празненството за празника ми и станаха героини в клипа. Всички са като неповторими букети в тези рокли на цветя, тъкмо както се пее в текста. Убедихме се за следващ път какъв брой мощна е женската сила и по какъв начин ни е хубаво да сме дружно, на всяко наше женско събитие или ритрийт. “



Всъщност, в последните години, йогата ненапълно измества мястото на музиката в всекидневието на изпълнителката. Преди 6 години Светла отвори лично студио и солни стаи и се наложи като един от най-търсените преподаватели по йога, въздушна йога, йога за лице и медитация.

Паузата от музикална сцена може би я отдели от дейните театрални участия, само че й разреши да издаде 4 детски вълшебни интерактивни книжки и 3 албума с песнички за деца, слушани милиони пъти в формалния й youtube канал.

„ Това в действителност потвърждава, че нищо не може да измести нотите от сърцето ми ", добавя Светла, която преди време откри и биологичните си родители, разбирайки, че музикалният ген й е завещание от татко й.



" Направих пауза единствено за театралните участия от момента, в който станах майка. Имаше по-важни неща, които не желаех да изпусна. Колкото и актуалните дами да умеем да балансираме сред работа и семейство мъчно е да сме отдадени еднообразно и на двете.

А йогата ни учи по какъв начин да намираме щастието и салдото всекидневно и да се развиваме в най-хубавата ни версия. Нещата би трябвало да се случват в подобаващия миг и постоянно с лекост.  Животът е като игра. Трябва да намерим метод да се забавляваме всеки ден, да имаме вяра в любовта, да се поддържаме и да следваме сърцето си ", изповядва се Светла Иванова.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР