10 години след първата си сватба, мъж и жена се

...
10 години след първата си сватба, мъж и жена се
Коментари Харесай

Съпрузи свалили 92 килограма общо

10 години след първата си женитба, мъж и жена се женят още веднъж един за различен, заяви NOVA. Джанис и Уилям от Файф, Шотландия, били толкоз влюбени един в различен, че не се фиксирали чак до безумство върху свръхтеглото си.

Един ден обаче Уилям се оказал болен от диабет. Поставената диагноза радикално трансформирала живота и на двамата съпрузи. С помощта на диети и физически извършения те свалили сериозна маса от тежестта си.

Джанис отслабнала 44 кг, а Уилям - 48, което общо сметнато прави цели 92 кг.

Именно променената им визия ги предизвикала да създадат втора женитба, в която още веднъж да бъдат основни настоящи лица. И освен това - до момента в който разглеждали остарели фотоси, си спомнили какъв брой некомфортно са се чувствали преди 10 години.

На първата си женитба Джанис се срамувала от типа си, а и булчинска рокля едвам съумяла да си откри. И всичките й несгоди били " посредством " на многото й килограми. Днес историята на някогашните дебеланковци е надалеч по-приятна.

" Ние сме най-хубави другари и вършим всичко дружно. Затова взехме решение да отслабнем и двамата. Това щеше да е и тип съревнование сред нас ", споделя Джанис.

" Когато отидох да си избера сватбена рокля, открих, че всички модели ми стават. А като видях по какъв начин наподобявам, избухнах в сълзи ", добавя тя.

сн.: swns
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР