10 години след като Родриго Алвес се подложи на първата

...
10 години след като Родриго Алвес се подложи на първата
Коментари Харесай

Носът на Живия Кен се разпадна след поредната операция


10 години откакто Родриго Алвес се подложи на първата си пластична интервенция и се трансформира в Живия Кен, а след това се трансформира в Живата Барби, и даже промени пола си, прекръствайки се на Джесика Алвес, стартира да се разпада.

Днес 38-годишният Алвес стартира работа преди години като стюард и по това време стартира да прави своите първи промени по външния си тип. С радикалната смяна на визията си и превръщането си в жена обаче той се заема едвам след гибелта на богатия му дядо, който оставя на внука си солидно завещание, написа iwoman.bg.







Родриго напуща работата си и стартира да извършва проекта си по трансформиране в модерна кифла. Бързо се увлича по хирургичните интервенции и се трансформира в един от най-популярните звездни изроди. Докато едни се забавляват и присмиват на метода, по който наподобява, други намират външността му за ужасяващо брутална и даже травматична. Благодарение на безкрайните си интервенции Алвес освен набира свръхпопулярност, само че и печели стотици хиляди долари от участията си в реклами, шоута и изявленията.





А в този момент затаете мирис – все още Алвес може да се похвали с цели 100 интервенции. А последните фотоси на профила му в Инстаграм красноречиво приказват, че след толкоз доста интервенции, процедури и „ спомагателни усъвършенствания “, тялото към този момент стартира да се разпада. Както сами може да се убедите от видеото, след 11-та ринопластика носът на Кен/Барби тотално е изтънял и почнал да се разпада. От него виждаме, че освен носът, само че и устата е потърпевша от многочислените операции. Тя очевидно се е изкривила на една страна, а брадичката безусловно е нашарена цялата в трапчинки.





И в случай че си мислите, че Кен счита да спре до тук, грубо се лъжете. Той умерено и целенасочено се приготвя за 12-та ринопластика, която счита да направи в края на януари. Има обаче един проблем – за звездата става все по-трудно да откри доктор, който да се съгласи да направи интервенцията. Страховете на лекарите са разбираеми: с всяка пластична интервенция възможностите всичко да се обърка се усилват от ден на ден. Това схващат освен хирурзите, само че и почитателите на Кен. Но не и самият той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР