10 февруари е крайният срок за желаещите да се включат

...
10 февруари е крайният срок за желаещите да се включат
Коментари Харесай

ОФ „Русе – град на свободния дух“ продължава набирането на проектни предложения за 2024 г.

10 февруари е крайният период за искащите да се включат в тазгодишната планова акция на Общинска фондация „ Русе – град на свободния дух “. Фондацията ще продължи да подкрепя интензивно лица с изявени способности от община Русе, като в същото време ще работи интензивно за организирането и поддръжката на локални начинания.

Чрез фонд „ Лицата на Русе “ фондацията подава ръка на надарени русенци, изявяващи се в региона на културата, изкуството, образованието, науката, новите технологии и спорта, които почтено показват града ни у нас и в чужбина. Приемът на заявки за подкрепяне е целогодишен и не е привързан със период. Кандидатурите се утвърждават съгласно изискванията на разпоредбите за подкрепяне посредством подаяние или грант и награждаване на лица с изявени способности от община Русе и наличните средства във фонда.

Чрез фонд „ Местни начинания “ фондацията ще продължи да поддържа и провежда огромни новаторски събития.

Преди образуването на програмата за 2024 година екипът на Общинска фондация „ Русе – град на свободния дух “ ще направи изследване за настройките и упованията на необятната общност. В период от 10 януари до 10 февруари е в ход акцията за набиране на планови хрумвания, които могат да бъдат в следните посоки:

- огромни и новаторски събития;

- просвета и изкуство;

- всеобщ спорт;

- обучение, просвета и нови технологии.

Общинската фондация чака оферти на книжен притежател в офиса на бул. „ Генерал Скобелев “ 45 или на имейл [email protected]. Проектните оферти могат да бъдат написани в свободна форма или посредством попълване на формуляр за искане за финансиране на локални начинания.

Въпроси, свързани с актуалната акция за набиране на планови хрумвания, могат да бъдат задавани на имейл [email protected] или на телефони 0886002940 и 0897917474. Всички постъпили оферти ще бъдат прегледани от членовете на Управителния съвет на фондацията, а на събеседване по отношение на реализацията им ще бъдат поканени създателите на най-хубавите от тях. Припомняме, че плановите хрумвания ще бъдат осъществени при обезпечено финансиране.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР