10 души, сред които 5 деца, са пострадали при вчерашната

...
10 души, сред които 5 деца, са пострадали при вчерашната
Коментари Харесай

10 пострадаха при удар на градски автобус в къща, 5 от тях са деца

10 души, измежду които 5 деца, са потърпевши при вчерашната злополука на рейс от градския превоз във Варна, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Сигналът за случая, който стана на кръстовището на бул. "Сливница " и ул. "Вярност " в морския град, бе подаден в 13.40 ч. в неделя. При осъществяване на ляв завой водачът на рейса е изгубил надзор. Автобусът е минал през разграничителна ограда на платната на ул. "Вярност ", блъснал е два автомобила "Форд " и "Фолксваген ", които са изчаквали на светофара, траял е придвижването си и се е блъснал и в стената на къща.

На място бяха изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, които транспортираха в болница лидера на рейса, контрольора и петима от пасажерите, в това число две деца на 7 и 14 година По-късно още три деца на възраст сред 10 и 13 година са били откарани в лечебно заведение от околните им.

За наблюдаване в поделение "Неврохирургия " е настанена 62-годишна жена, която е получила комоцио. 7-годишното дете е получило мозъчно разтърсване, а останалите деца са с разнообразни травми на ръце, крайници или гръден панер, няма заплаха за живота им и всички са освободени за домашно лекуване.

42-годишната лидерка на фолксвагена е получила комоцио и травма на гръден панер, също освободена за домашно лекуване.

Все още не е изяснена повода за възникването на случая. Пробата за алкохол на лидера е негативна.

Работата по случая продължава.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР