10 души са поставени под карантина във френски болници и

...
10 души са поставени под карантина във френски болници и
Коментари Харесай

Десет души са със съмнения за новия вирус във Франция

10 души са сложени под карантина във френски лечебни заведения и са подложени на спомагателни проучвания поради подозрения, че са се заразили с новия ковид , заяви френският министър на обществените въпроси и опазването на здравето Агнес Бузин, представен от ТАСС.

" Има три доказани случая на ковид във Франция. Тези пациенти са изолирани. Чувстват се добре. Чакаме да излязат проучванията им ", съобщи министърът и добави, че евентуално в идващите седмици ще има нови случаи на заболяването. Тя подсети да се съблюдават рекомендациите, издадени от Министерството на здравеопазването за недопускане разпространяването на ковид.

В късния следобяд през днешния ден следва среща сред френският министър председател Едуар Филип и отрасловите министри, след която ще стане ясно дали Франция ще вземе решение да прибере 800 свои жители от Китай.

В петък управляващите оповестиха, че са хоспитализирали трима души - двама китайски туристи и един французин - със признаци на новия вирус във Франция . Министерството на здравеопазването прикани всички жители, които се почувстват зле след пътешестване до Китай, да се обадят на незабавна помощ и да обяснят на оператора всички свои признаци.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР