10 дни след като обяви коалицията за италианско семейство“, а

...
10 дни след като обяви коалицията за италианско семейство“, а
Коментари Харесай

Събев за „семейните драми“: ИТН станали нервни, другите – не знаели какво се случва

10 дни откакто разгласи обединението за „ италианско семейство “, а президентът Румен Радев – за тъща, която им се меси в спалнята, транспортният министър Николай Събев описа и какъв брой нервни благи сътрудниците му от Има Такъв Народ.

„ От 13 декември държавното управление работи под непрекъснат риск, че нещо няма да се случи. Опитваме да променим нещата, а те не се случват заради вътрешни аргументи. Тази обстановка е непрекъсната. Станаха нервни, че не се случи избора на централен банкер. Когато взехме решение да влезем в еврозоната, още веднъж имаше овакантяване на четиримата министри от Министерски съвет. Станаха доста нервни и започнахме да си задаваме въпроса какво се случва “, описа за „ фамилните драми “ той.

„ Оттук нататък задачата е елементарна – разгласяваме държавно управление на малцинството, въпросът е ще има ли 12 депутати. … Има неща, които ни сплотяват, и неща, по които има разногласия. Като държавно управление на малцинството започваме да работим с всеки един от депутатите, с всяка парламентарна група. Налага се да работим с всеки един народен представител да потърсим общи точки, където успеем ”, счита Събев.

Актуализацията на бюджета обаче трябвало да мине.

„ Ако не се оправим като държавно управление на малцинството, отиваме на избори и ще ги бием ”, има вяра той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР