10 дни преди отпътуването на Челси за предсезонно турне в

...
10 дни преди отпътуването на Челси за предсезонно турне в
Коментари Харесай

Почетино: Турнето в САЩ ни дава възможност да работим на и извън терена

10 дни преди отпътуването на Челси за предсезонно турне в Съединени американски щати, мениджърът Маурисио Почетино очерта смисъла на идните 5 контролни срещи както за развиването на тима, по този начин и за връзките с почитателите. Билетите за тях към този момент са в продажба.
Специалистът завършва първата си цялостна седмица на Стамфорд Бридж, като към този момент работи с огромна част от тима. Очаква се завръщането и на множеството задгранични играчи.
„ Важно е резултатите да дойдат във Висшата лига и всички шампионати, в които участваме. Това е главната цел в предсезонната подготовка “, изясни Почетино.
„ Сега би трябвало да предоставим на играчите най-хубавото, с цел да се развиват, да се усещат добре и да стартират подготовка в съвършено положение. Заедно ще имаме опция да работим и да работим за метода, по който желаеме да изглеждаме на терена “, сподели Почетино.
Турнето, което включва визити в Северна Каролина, Филаделфия, Атланта, Вашингтон и Илинойс, ще даде късмет на Почетино да се срещне за първи път с почитатели на Челси. Той разгласи, че чака с неспокойствие да завърже нови другарства.
„ Много добре знам, че би трябвало да изградим връзка, акцентира старши треньорът. - Надяваме се, че можем да създадем добра връзка допустимо най-скоро, само че съм наясно, че построяването на добра връзка зависи от сигналите, които тимът им изпраща. Трябва да бъдем отбор, който демонстрира единодушие, грижи се за клуба, грижи се за почитателите и който се бори до дъно. Феновете би трябвало да почувстват, че всички сме подготвени да умрем за клуба. Това е най-важното, с цел да създадем положителни връзки и да се усещаме горди един от различен. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР