10 бона за парти вкъщи! Минимум толкова се е изръсила

...
10 бона за парти вкъщи! Минимум толкова се е изръсила
Коментари Харесай

Николета пръсна 6 бона за торта на дъщеря си

10 бона за празненство у дома! Минимум толкоз се е изръсила Николета Лозанова, с цел да зарадва дъщеря си за осмия й рожден ден, научи HotArena.

На първи април дъщерята на плеймейтката и футболиста Валери Божинов отпразнува с приказно празненство празника си. Въпреки дните на карантина и обществена изолираност Николета съумя да поглези дребната Никол, както единствено тя си знае. Макар и без празненство с другари, момиченцето получи празник, за какъвто доста деца в България могат единствено да мечтаят, изключително в изключително състояние. 

Домът на Николета се трансформира в същинско приказно царство, където Никол е принцесата. Тортата на дребната Божинова е пет етажна с голям брой орнаменти и украси - кончета, панделки, а преобладаващите цветове са златно, розово и бяло. Сладкото прелъщение е същинско произведение на изкуството.Тортата е основана от един от най-известните сладкари в страната ни. Торта, едвам 8 части, направена от него коства „ скромните ” 130 лева.  Бутиковото захарно прелъщение за щерката на Николета коства към 6 бона на плеймейтката.

Но моделката напълно не се лимитира със скъпарската торта.Тя е употребила услугите на известна дизайнерска компания за украсата в дома й, която е повече от впечатляваща и сигурно за нея Николета се е изръсила съвсем що се касае за тортата.

Както всякога, когато Николета Лозанова показва финансовите си благоприятни условия и в този момент плеймейтката стана обект на рецензии. " Това е церемониал. Много по естествено и забавно щеше да е по време на пандемия и карантина да дадат образец на всички по какъв начин честват с домашна торта и фамилен уют ", гласи един от мненията ориентиран към Николета, която неведнъж е споделяла, че не прекарва изключително време в кухнята. Така че надали би имала необикновен опит с домашните торти,  написа „ България през днешния ден ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР