10,8 дка имот на първа линия на Златни пясъци предстои

...
10,8 дка имот на първа линия на Златни пясъци предстои
Коментари Харесай

Търсят наемател на 11 дка гора на първа линия на Златни пясъци

10,8 дка парцел на първа линия на Златни пясъци следва да бъде предан чартърен за 10 години. Това излиза наяве от разгласен търг с скрито наддаване.

Теренът се намира директно до пристанището в к.к. " Златни пясъци " и граничещ с плаж " Нирвана ".

Поземленият парцел е в горска територия – частна държавна благосъстоятелност, възложен за ръководство на „ Североизточно държавно дружество ” Директива за птиците, гр. Шумен, находящ се в региона на активност на Търговско предприятие „ Държавно горско стопанство Варна ”.

Начална годишна тръжна наемна цена е 13 500 лева без Данък добавена стойност.

Според изискванията парцелът може да се употребява единствено по предопределение, без право да се пренаема и да се употребява взаимно по контракт с трети лица.

Предназначението, което е несъмнено е за нетърговски цели - повърхност за обособена лодкостоянка и за слагане на преместваеми обекти несвързани трайно със земята за предпазване на инвентар.

Търгът да се организира на 23.04.2024 година от 10:00 часа в заседателната зала в административната постройка на Централно управление на „ Североизточно държавно дружество ” Директива за птиците – гр. Шумен с адрес: гр. Шумен, ул. „ Петра “ №1, ет. 4
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР