10.03.20 Добре е във всичко да се търси златната среда

...
10.03.20 Добре е във всичко да се търси златната среда
Коментари Харесай

Търсете златната среда

10.03.20 Добре е във всичко да се търси златната среда

Меркурий излиза от назадничавост и става пряк, само че отрицателното въздействие остава още 2-3
дни.

Луната е в символ Дева като излиза на луфт от 10:33ч до 12:04ч. Нищо значимо не се предлага да предприемате.

В 12:04ч Луната влиза в символ Везни. Добър интервал за помирение, за възобновяване на смутени връзки. Хората стават по- миролюбиви, подсъзнателно заобикалят разногласията и споровете, само че са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения. Идете на посетители на другари или вие ги поканете.

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза.Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни.

Седмичен хороскоп от 9 до 15 март

Доминиращ 16 лунен ден до 19:27ч на 10 март (от 18:08ч на 9 март)

В този ден се реализира равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперудата, гълъба. Денят не се отличава с интензивност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената предлага нищо да не се подхваща. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „ мъртъв период”.

Днес имат право на отмора единствено тези, които фактически заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната мощ. При тях ще липсва всякакво предпочитание, ще имат изменчиво въодушевление, целият свят ще им е крив и ще са непрекъснато раздразнителни. Но повода за всичко това са самите те. Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого. Не се дръжте предизвикателно. Запазете равновесие и успокоение. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва.

Време за контакти с природата, разходки, пътешестване. Ако се замърсят облеклата ни, даже едно петънце да се появи, това е симптом за духовна нечистотия. Ден за възобновяване на кръвта.

Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение.

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки и е добре съпрузите би трябвало да го помнят това. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 19:27ч на 10 март до 20:45ч на 11 март
26 безоблачен ден – Ден за правдивост и дарове от ориста, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете посетители, срещнете се с другари. Давайте дарове на околните си, които ще доставят наслада на вас и на тях.

Благоприятен ден за покупки, само че да се купуват потребни неща, а не да се харчат непотребни пари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР