10 000 лева е гаранцията за 60-годишния Димитър Бонзов –

...
10 000 лева е гаранцията за 60-годишния Димитър Бонзов –
Коментари Харесай

Обвинен е собственикът на пистолета, с който синът на Божанков простреля друго дете

10 000 лв. е гаранцията за 60-годишния Димитър Бонзов – притежателя на револвера, с който детето на депутата Явор Божанков простреля друго дете, негов родственик. Обвинението беше връчено на мъжа в наличието на двама негови юристи, заяви Нова ТВ.

От прокуратурата показват, че Бонзов не е взел нужните ограничения за сигурност, планувани в надлежните правилници, наредби или указания и позволил достъп до тях.

Бонзов отхвърли коментар, а бранителите му обявиха, че към момента е прекомерно рано, за каквито и да е разбори, защото следствието е в начална фаза, а балистичните експертизи, към момента не са подготвени.

„ Парична гаранция е мярката. 10 000 лв. ”, сподели Милен Николов – юрист на обвинения Бонзов и добави, че не може да разяснява поради следствена загадка.

Другият юрист – Калин Кънчевски, изясни, че обвиняването е за погрешно запазване на законно притежавано оръжие.

„ От това са настъпили нездравословни последствия за други лица. Още нямаме експертизи, събират се доказателства ”, добави Кънчевски. Той посочи, че обвиненият има право да не дава пояснения. „ Ще дава, като се съберат всички доказателства. Желае да се колаборира и сътрудничи на следствието ”, сподели той.

„ Деянието е несъзнателно и никой не е желал да настъпят нездравословни последствия ”, добави Калин Кънчевски.

11-годишното дете на депутата Явор Божанков простреля в крайници 12-годишната си вуйна.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР