1 юни, Международният ден на детето, по традиция е един

...
1 юни, Международният ден на детето, по традиция е един
Коментари Харесай

За Деня на детето: Вижте Мон Дьо и Петя Дикова като деца! Какво пожелаха родните звезди на децата си

1 юни, Международният ден на детето, по традиция е един от най-обичаните празници в България. Тогава глезим освен децата към себе си по случай празника, само че и себе си, тъй като всеки малко или доста остава дете. 

По традиция също по този начин всички публикуваме и по някоя фотография от детството си. Това направиха и доста от известните българи. Други пък разгласиха фотография на личните си дечица. Ето и някои от най-интересните звездни фотоси за деня:

Петя Дикова и Илиян Любомиров

Телевизионната водеща разгласява фотографията нагоре и написа, че " 4 деца честват ". Освен това дребните учели огромните на " непорастване ". А на колажа виждаме фотоси на двамата и на двете им деца - Александър и Илиян.

Виж още: С тази хубавица ли размени Андреа? Вижте момичето, което спрягат за новото гадже на Кобрата 

Мон Дьо

" Когато влязох в света на огромните разбрах, че в него е цялостно със комплицирани същества обзети от странности и секрети. Лабиринт от лицемери и лайнари, чиято дребна наслада е да показват подправена мощ, да клюкарстват, да завиждат, да наскърбяват и да мислят, че от тях се е пръкнал света ", написа Мон Дьо под детската си фотография. И акцентира, че най-хубавото на детството е, че никой не се усеща заплашен от фантазиите ти, игрите имат единствено едно оръжие - любовта, а трите сладоледа дневно нямат калории.

Наум Шопов

Инфлуенсърът разгласява колажа нагоре, в който по гръмък метод са вплетени фотография с него и Теа, както и такава на щерка им Амая. " Честит празник, тати ", е написал той под него.

Виж още: На разходка с лодка: Малина се отдаде на релакс, отиде на неповторимо място

Ивайла Бакалова

" За последните 18 година ти си моето малко знамение. Честит първи юни ", написа Ивайла Бакалова под няколко фотоси, които може да разгледате със стрелките нагоре. На тях виждаме щерка ѝ, Рая, като на първите фрагменти тя е малко дете, а на последните - прелестна млада дама. 

Виж още: Заслужена отмора: Михаела Маринова остави малко на въображението, пусна фотоси от първото море 

Преслава

" Мили деца, дано слънцето е на вашата улица, дано усмивката е на вашето лице, дано насладата и щастието си остане във вас ", пожелава певицата, като разгласява фотография с щерка си Паола. 

Орлин Павлов

Изпълнителят не е отегчителен, просто е разгласил фотография на щерка си Елизабет, честитил е празника и е тагнал половинката си Диана. 

Диана Димитрова

Актрисата разгласява своя фотография, на която е на 9 годинки. Тя честити празника на всички дечица, а почитателите ѝ я засипаха с похвали. 

Изображение: https://www.instagram.com/dianadimitrova.official/
https://www.facebook.com/petia.dikova
https://www.instagram.com/mondieuxbg/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР