1 - Вие сте човек, чиято любов и емоции играят

...
1 - Вие сте човек, чиято любов и емоции играят
Коментари Харесай

Изберете око и разберете нещо за себе си - тест

1 - Вие сте човек, чиято обич и страсти играят значима роля в живота ви. Вие сте извънредно съпричастен човек, елементарно можете да се поставите в ситуацията на другите, като по този метод обществената ви сензитивност е изключителна.

Ще се чувствате в действителност добре, в случай че вниманието, което отделяте на заобикалящата ви среда, е взаимно. Единствената заплаха за вашата изключителна сензитивност е, че е доста елементарно да ви наранят, а в случай че това се случи, ще ви е мъчно да забравите неприятното. Идеалният сателит за вас е този, който може да ви обезпечи задоволително постоянен прочувствен декор, с цел да може животът ви да се извиси!

2 - Стабилността и сигурността са във фокуса на живота ви. Вие сте реален човек и гледате на света реалистично. Готови сте да извършите компромис, стига да е оневинен. Вие цените логиката, която имате в обилие. Този, който освен гледа, само че и вижда света, може да ви направи същински щастливи, никой различен няма късмет в дълготраен проект.

3 – Вие сте лъчезарна и радостна персона, която излъчва светлина и интензивност. Имате извънредно висока сила и можете да въртите съвсем всеки към пръста си, в случай че желаете, защото е съвсем невероятно да ви се устои. Единственото нещо, за което би трябвало да се погрижите е, че заради вашата активност, от време на време може би е малко мъчно за някои хора да са край вас. Препоръчва се сътрудник за вас, който може да се любува на живота толкоз, колкото и вие, и който обича да се смее!

4 – Един от определящите моменти в живота ви е времето. Вие сте прецизен човек, който обича да възнамерява добре нещата и това е може би най-ценното нещо в живота. Най-досадното е, когато някой желае да ви губи времето и не се интересува от вас. Независимо от това, вие сте извънредно сърдечен човек, който обича да прекарва време с обичани хора и другари. Обичате да се отпускате и да пробвате доста неща в живота, не се страхувате от опасности, само че като цяло се стараете да сте оптимално сигурни. В любовта се пробвайте да изберете някой до себе си, който да е най-малко толкоз благонадежден и непрекъснат като вас, тъй като единствено подобен може да ви направи щастливи.

5 – По принцип сте дистанцирани, или най-малко не сте доста показна персона, само че в случай че някой успее постепенно да отдели черупката от вас, сигурно ще открие доста невероятен човек! Вие сте надеждни, благи и доста лоялни към някой, който обичате. Винаги може да се разчита на вас, макар че от време на време хората са склонни да ви схващат неправилно, само че с течение на времето постоянно ще съумеете да оправите нещата. Единственото нещо, на което би трябвало да обърнете внимание, е просто като защитна мярка да не затваряте прекалено много порти пред другите, тъй като тогава елементарно можете да се окажете сами. Най-идеалният сателит за вас би трябвало да е деликатен, толерантен и дейностите му приказват сами за себе си в решаващите моменти!

6 – Вие сте извънредно радостна персона с изключителна просветеност. Обичате да говорите доста и хората обичат да ви слушат, тъй че несъмнено към вас се случва животът. Мисленето ви е бързо, тъй че елементарно можете да разрешите проблемите, само че в случай че имате прочувствена връзка с някого, за вас е по-трудно да се измъкнете от неприятна обстановка, тъй като сте извънредно чувствителни. Ако съумеете да намерите верния сътрудник, дружно ще извършите чудеса!

7 – Във вас има извънреден огън, което значи единствено едно: предопределени сте за велики каузи! Не се задоволявате с по-малко от най-хубавото и вършиме всичко допустимо, с цел да го получите. Имате невероятна сила, която е съвсем неизчерпаема и постоянно сте в положение да зареждате другите с нея. Един от най-големите ви дефекти е, че от време на време инвестирате прекалено много сила в неща, които не си костват напъните, тъй че, с цел да поправите това, постоянно се опитвайте да се фокусирате върху най-важното. Щастливи може да ви направи човек, който има задоволително просветеност и може да задоволи всичките ви стремежи, което не е лека задача, само че в случай че намерите подобен сателит, небето ще е без граници!

8 – Духовността и мистицизмът играят значима роля в живота ви. Вие сте специфичен човек, който се вълнува от невероятни неща. Миналото е значимо за вас, от кое място идвате и накъде отивате. Вашите цели постоянно са разнообразни от тези на другите, както и вашите вероятности.

Една от най-основните характерности на вашата персона е и нейната екстравагантност, защото малко хора могат да ви схванат, вие сте мистерия за близките, които постоянно не ви правят оценка задоволително. Вие сте необичаен човек, който не се опасява от незнайното, а в противен случай: обича да върви по непознати пътища! Можете да си прекарате в действителност добре с сътрудник, който може да ви развълнува освен физически, само че и умствено, с който няма да скучаете и минута!

9 – Вие сте извънредно твърдоглав човек, който цени човешките, вътрешни полезности над всичко останало. Можете да се борите, в случай че желаете да постигнете нещо, даже в случай че обстановката наподобява изцяло безнадеждна за другите. Може би единственият ви минус е, че от време на време не желаете да се откажете от нещо или някого, даже когато всичко свърши, и това елементарно може да разбие сърцето ви, още повече, че сте доста привързани и можете да обичате доста надълбоко. Ако намерите някой, който да ви обича и цени, няма по-предан сътрудник от вас.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР