1. Трябва ли да се отказваме от любовната игра при

...
1. Трябва ли да се отказваме от любовната игра при
Коментари Харесай

Ето 10 важни въпроса за секса и техните отговори

1. Трябва ли да се отхвърляме от любовната игра при секс с нов сътрудник?
Точно противоположното. Това ще е най-хубавият метод да опознаете телата си и да разберете кои елементи заслужават по-голямо внимание.

2. С какво е толкоз потребна спермата?
Тя съдържа високи равнища на молекулата спермидин, който потвърдено удължава живота на червеи и мишки. За индивидите занапред ще се открива, само че имайте поради, че спермидин има и в грейпфрутите, тъй че не е нужно да разчитате единствено на спермата за своето здраве и благоденствие.

3. Хиперсексуалните дами ли изпитват хипероргазъм?
Не, тъкмо противоположното. Техният оргазъм нормално е по-слаб и единствено понижава едва половото им увлечение.

4. Още ли върви оправданието: „ боли ме глава и имам мигрена, не ми се прави секс ”.
Ни минимум. Вече доста мъже са осведомени с изследването, съгласно което сексът оказва помощ при мигрена, тъй че, дами, измислете нещо по-достоверно. А в случай че имате мигрена, към този момент знаете какво оказва помощ.

5. Как работи аленото на двата пола?
С някои изключения съвсем цялото мъжко войнство се пали от аления цвят, изключително когато той се намира върху красивите устни на жена, на нейното долни дрехи или обувки. Оказва се обаче, че дамите статистически са по-податливи на аления цвят. Така че в случай че пристрастеността в леглото умира, подарете на брачна половинка червени боксери, пък да забележим.

6. Музика, подобаваща за секс?
Някои избират блус или джаз, други се възбуждат от AC/DC. Всичко е самостоятелно. Но в случай че стреляте в тъмното с нов сътрудник, надали ще сбъркате с Бари Уайт, Шаде, Отис Рединг, Марвин Гей, Лени Кравиц, Принс, Белослава.

7. „ Развива ” ли се женският оргазъм с придвижване годините на дамата?
Ами да, развива се – добре казано. Защото става по-съвършен и по-дълбок. Младата госпожица може да изпита наслаждение и лек конвулсия, само че дамата на 40 е в положение да бъде разтърсена безусловно от оргазма си или от множествените си оргазми.

8. Плашат ли се мъжете от самоуверени любовници?
Не, даже противоположното. Мъжете имат потребност от сигурност (каквато мама дава). Затова и се усещат по-спокойни с жена, която най-малко се прави, че знае какво желае и по какъв начин да го доближи.

9. За какво е потребен сексът?
Като изключим главната му полза – чистото, неподправено наслаждение и опция за непосредственост на друго равнище с индивида, който обичаме, сексът удължава живота, защищава от грип, заздравява мускулатурата на таза, изгаря калории, покачва самочувствието, контролира менструалния цикъл.

10. Бърза рецепта за възпламеняване на пристрастеността сред двама:
Сменете мястото. Леглото е задоволително експлоатирано, чак на пружините му им писна. Влезте под душа, качете се върху масата, отидете в хотел, поканете пристрастеността в офиса...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР