1. Телецът има търпение Може би една от най-важите и добре

...
1. Телецът има търпение
Може би една от най-важите и добре
Коментари Харесай

10 причини защо зодия Телец са най-търпеливите и добри хора!

1. Телецът има самообладание

Може би една от най-важите и добре изявените черти, която се вижда при съвсем 99% от представителите на тази зодия е търпението. Да изкара един Телец от кожата, може единствено различен Телец, или вероятно Козирог. Тяхната вродена дипломатичност не им разрешава да демонстрират страстите си пред аудитория. Те са сдържани и доста положително настроени.

2. Телецът е твърдоглав

Не може да им се отхвърли, че желанието им за победа е голямо, само че те не са въздух под налягане. Те се трудят настойчиво и поредно, до момента в който не получат това, което желаят.

3. Телецът е упорит

Няма Телец, който е без ясна цел за бъдещето си и тя несъмнено не е да бъде продавач на семки на някой панаир. Телците постоянно имат съществени упоритости за триумф.

4. Телеца е прецизен

Телците работят доста добре по проект. Ако на един Телец му кажеш: „ Купи 10 ябълки “ и му дадеш 6 лева, а на касата се окаже, че ябълките костват 6.30, той в никакъв случай няма да върне една ябълка, просто ще откри метод да успее да заплати и 10-те и да ги донесе, както е заречен.

5. Телеца е правилен

Телците не са от хората, които ще хукнат да изневеряват на половинката си или пък ще съобщи другар. Те са извънредно правилни и праволинейни, както към този момент май споменахме.

6. Телеца е късметлия

Те са едни от първите в зодиака и евентуално по тази причина, когато са раздавани позитивите са си сграбчили много от торбата с шанса. Те несъмнено биха споделили, че всичко се дължи на труда им, само че не е тъкмо така…

7. Телеца е почтен

Това евентуално се подразбира от всичко, което към този момент стана ясно. Те са прекомерно първосигнални и праволинейни и това не им разрешава да лъжат и мамят.

8. Телеца е отзивчив

Винаги одобряват хората с отворени прегръдки. Те в никакъв случай нямат задни мисли и имат вяра в честността на хората.

9. Телеца е сензитивен

Една леко отрицателна линия е, че са прекомерно чувствителни, когато ги наранят се затварят в себе си и се надяват, че индивидът, който ги е огорчил, самичък ще стигне още веднъж до тях. А дотогава… им е по-добре сами. Колкото и необичайно да звучи Телеца от време на време обича да остане самичък.. обича уединението измежду природата!

10. Телеца е оптимист

Те са от хората, за които чашата е полупълна. Опитват се да намерят позитивното даже и в най-критичните мигове и това им оказва помощ постоянно да съумяват.

И като съберем всичко, което изброихме нагоре какво се получава – идеалният сътрудник, прецизен, почтен, твърдоглав, отзивчив, упорит, предан и огромен късметлия. Кой не би го последвал?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР