1. Телец - тези дами изглеждат много тихи, кротки и

...
1. Телец - тези дами изглеждат много тихи, кротки и
Коментари Харесай

Жените от тези зодии могат да имат всеки мъж

1. Телец - тези дами наподобяват доста тихи, кротки и спокойни, само че това е единствено първоначално. С тях можете да контактувате в действителност доста елементарно. Като цяло, времето прекарано с тях е много прелестно. Те ще изчезнат с гръм и тропот от живота ви, сега, в който нещата стартират да стават по - съществени. Телците съумяват да пленяват мъжките сърца благодарение на нежността и загрижеността си. Никой мъж не може да устои на качествата им. Все отново, в случай че сте задоволително търпеливи с представителките на този зодиакален знак, е изцяло допустимо да ги накарате да се влюбят във вас.

2. Скорпион - това са дами, които несъмнено знаят по какъв начин да флиртуват. Много са положителни в любовните игрички, а това се харесва на мъжете. Знаят тъкмо какво и по кое време да кажат, с цел да запленят даден мъж. Скорпионите доста бързо губят интерес. Това се случва, когато стартират да получават внимание от отсрещната страна. Просто внезапно стартира да им става безинтересно и всичко завършва. Ако се влюбите в такава жена, ние ви съветваме да не показвате възприятията си. Дръжте се недостъпно и може би ще съумеете да я накарате и тя да се влюби във вас.

3. Дева - тези дами могат единствено с взор да привлекат вниманието на мъжете. Те са същински изкусителки, които в множеството случай флиртуват с мъжете, единствено с цел да получат нещо. Девите имат потребността да бъдат харесвани и уважавани, само че е изцяло допустимо да си тръгнат, без никакво пояснение. Тези дами нормално имат доста красива и атрактивна осанка и са извънредно умни. Тези техни качества им оказват помощ да пленяват мъжките сърца. Знаят тъкмо какво би трябвало да създадат, с цел да привлекат вниманието на даден мъж. Девите са доста положителни в любовните игри и несъмнено умеят да заблуждават мъжете. Бъдете деликатни с тези дами, тъй като е изцяло допустимо да ви употребяват. Не се влюбвайте в тях, преди да се уверите, че те не извличат някаква изгода от връзките ви. Чак тогава можете да си позволите да погледнете съществено на връзките ви.

4. Стрелец – няма по-забавна от тази зодия в целия зодиак. Ето за какво е извънредно елементарно на представителките на тази зодия да пленят един мъж. Те са закачливи, радостни и със ужасно възприятие за комизъм. Усмивката, която в никакъв случай не слиза от лицата им, е в положение да подкоси краката на всеки мъж. Тези дами обожават заниманието, само че не могатд а понасят някой да им споделя какво да вършат. В момента, в който си позволите сходно нещо, можете да забравите за това прелестно творение, което просто ще изчезне от живота ви. Без скандал, без драма. Тя просто ще си отиде в мига, в който се почувства лимитирана.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР