1. Скорпион Естествено, Скорпионът е на първо място сред знаците,

...
1. Скорпион Естествено, Скорпионът е на първо място сред знаците,
Коментари Харесай

Те ще ви отровят живота: Най-заядливите зодии

1. Скорпион

Естествено, Скорпионът е преди всичко измежду знаците, с които не желаете да си имате алъш-вериш. Не тъй като е най-агресивен в зодиака (това нормално е Лъвът), а тъй като доста мъчно се отхвърля. Ако влезете в спор със Скорпион, той няма да го не помни, даже на пръв взор да се държи обикновено. Скорпионът не е най-отмъстителната, само че е най-мрачната и сензитивна зодия, когато се усеща подложен на критика или незаслужено осъждан. Не от интензивността на гнева му би трябвало да се страхувате, а от неговата дълготрайност. В съзнанието му спорът ви ще трае с години.

2. Лъв

Лъвът е знакът на борбите. Ако го обидите или атакувате него или някой от хората, на които държи, отмъщението му ще бъде безмилостно. Лъвът е гневен бранител и не обича някой да го заплашва или да му пречи. Макар да не е отмъстителен като Скорпиона, той е най-безмилостен от всички и ще нарани възприятията ви повече от всички останали.

3. Телец

Когато имате спор с Телец, то имате спор и с всичките му близки. Телецът е доста завързан към своето " племе ", а също по този начин е и доста неотстъпчив. Това значи, че даже да е сбъркал, в никакъв случай няма да си признае. Независимо какъв брой е разгневен, не разрешава да му проличи. Докато желанията на Лъва се изписват ясно на лицето му, Телецът си поставя видимо спокойна фасада, което може би е най-плашещата тактичност от всички.

4. Рак

Ракът не се опасява да влиза в борби, тъй като е най-много прочувствен. Той ще вземе всичко, което казвате, ще го преувеличи и раздуе, а по-късно ще го обърне и употребява против вас. Приема всичко персонално и доста се огорчава, в случай че сметне, че съзнателно сте се пробвали да го нараните. Не се заблуждавайте, че ще можете да продължите другарството с Рак след сериозен спор. Той може да ви елементарни, само че надълбоко в себе си в никакъв случай няма да го не помни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР