1. Родените под този знак не са амбициозни, не умеят

...
1. Родените под този знак не са амбициозни, не умеят
Коментари Харесай

Излизате с мъж Везни? Ще се откажете, когато прочетете това...

1. Родените под този знак не са амбициозни, не умеят да управляват и като разследване не изключително сполучливо пазят своите ползи.
2. Везните не са доста проницателни и не са склонни към революционни стъпки и хрумвания. Те рядко забогатяват.
3. Везните постоянно се оказват жертвеното агне, което би трябвало да върви на работа по време на отпуска си, да работи изключително поради съкратения сътрудник или да остане без награда поради оптимизацията на бюджетните разноски.
4. Везните нямат храброст и постоянно разрешават на работодателя или сътрудниците да се качват на главата им. Не смеят да отговорят внезапно или да застанат на безапелационна позиция.
5. Везните не имат дарба за разпоредителност. Новите благоприятни условия по-скоро ги плашат, в сравнение с да ги притеглят.
6. Везните са мощно чувствителни, от време на време изпадат в потиснатост – стават жертва на вилнеещите в тях самите усеща.
7. Везните са склонни към демонстрация на безразсъдна храброст, търсене на удоволствия и облекчаване на желанията си. Понякога те са изключително нетърпеливи и от това губят доста. Чудно е в действителност, че при тяхната възхитителна природа, че те по този начин елементарно се объркват и смущават.

Как да се помирим с другите зодии след скандал!
8. Трудолюбието при Везните не е постоянно събитие, макар че има изключения. Везните не желаят в никакъв случай и рядко молят за нещо, те получават всичко каквото желаят без своя интервенция.
9. Везните постоянно са несериозни и е мъчно да им вярваш. Не че лъжат. Просто всичко се претегля на везните, броят се + и – и след дълги и напоителни размишления, още веднъж не разбираш какво става и какво мислят.
10. Везните са въздушен знак и като такива са малко лекомислени, не стъпват крепко на земята, по-скоро витаят в олаците.

11. Чувство за комизъм и самолюбие - в зачатъчно положение. Никога няма нито пари, нито шанс в любовта, не му върви нито у дома, нито на работата. Не може нито да печели, нито да се открои, нито да блесне. Патологически не умее да взема решения, стартира да трепери, покрива се с пот и най-после изгубва схващане, по тази причина всички решения в живота им взимат другите. Обича да се изкарва специалист по изкуствата, постоянно написа сълзливи записки
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР