1. Рискувайте повече Жените от зодия Дева обичат зоната си

...
1. Рискувайте повече Жените от зодия Дева обичат зоната си
Коментари Харесай

Зодия Дева задължително трябва да се вслуша в тези 4 съвета!

1. Рискувайте повече

Жените от зодия Дева обичат зоната си на комфорт. Веднъж намерят ли я, те имат податливост да влизат в един единствен коловиз. За да са по-щастливи и да се развиват повече и по-бързо, те би трябвало да поемат повече опасности. Не бива да се опасяват от новото.



2. Обичайте хората и със минусите им, не се опитвайте да ги променяте

Във вашето схващане всичко би трябвало да е съвършено. Намирате елементарно дефекти даже в най-близките си хора. Въпреки това сте склонни да извършите компромис и да пренебрегнете минусите на обичаните си. Опитайте се да измененията тази своя настройка и приемайте минусите като едно от нещата, които вършат хората неповторими.

3. Поставяйте си по-реалистични цели

Короната на перфекциониста е тежка. Тя постоянно значи слагане на високи цели и преследването им. Понякога обаче, в желанието си да блеснете, вие не преценявате добре опциите си. Отстъпете крачка обратно, поемете си въздух и не прибързвайте. 



4. Превръщайте дефекта в резултат

Обичате нещата да се случват, да се подреждат съвършено и всичко да върви в избран ред. Истината е обаче, че от време на време най-големите благоприятни условия се раждат в най-неподходящите и изненадващи моменти. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР