1. Ракът е много чувствително и фино създание, интуицията на

...
1. Ракът е много чувствително и фино създание, интуицията на
Коментари Харесай

Хората с изумителна фантазия! 20 факта за зодия Рак

1. Ракът е доста сензитивно и тънко творение, интуицията на представителите на този знак работи чудесно, изключително в случай че е развита. Подсъзнанието постоянно ще споделя на Рака по какъв начин да работи в дадена обстановка.

2. Настроението на Рака постоянно е доста изменчиво: в случай че сега е в положително въодушевление, то всяко малко нещо може да го разстрои и назад.

3. Раците елементарно се приспособяват към разнообразни условия и са способни да се трансформират вътрешно, това е тяхното естествено положение. Така че не се учудвайте, че в разнообразни интервали Ракът може да харесва разнообразни неща или че през днешния ден може да се отегчи от нещо, което през вчерашния ден му се е сторило забавно.

4. Раците са раними и докачливи, само че в течение на живота те построяват избрани граници, по този начин наречената „ обвивка “ на душeвността си, оттатък която могат да бъдат позволени единствено тези, на които в действителност имат религия.

5. Ако образува мощна черупка, Ракът става доста мнителен към света. Той би трябвало да се увери във вашата „ сигурност “. Ако към момента няма черупка, Ракът може да одобри за даденост всичко, което види и чуе, елементарно е да го заблудите или убедите в нещо (в това той наподобява на Рибите).

6. Раците са собственически настроени, те не обичат да споделят своето, изключително в случай че са се сдобили с него с огромни компликации и са изразходвали доста умствена мощ.

7. Ракът е пасивна, приемаща зодия, той елементарно може да попадне под въздействието на другите, макар че постоянно не го демонстрира, а се пробва да наподобява мощен и самоуверен.

8. Подобно на другите водни знаци, Раците имат огромно въображение и богата фикция. Но главната задача е да се научите по какъв начин да го употребявате за своето богатство, за създание, а не за самозалъгване.

9. Раците почитат традициите, обичат да си спомнят предишното, интересуват се от история, потекло.

10. Хората от зодия Рак постоянно имат доста добра памет, помнят доста дребни детайлности от предишното, на които другите хора не биха обърнали внимание. И всичко това, тъй като те остро усещат всяко събитие, минават през своите страсти, които по-късно могат да възпроизведат в нужния миг.

11. Също по този начин Раците знаят по какъв начин да изкривят действителността на предишното, тъй като техните прочувствени реакции могат да „ запомнят “ събития, които в действителност не са съществували, само че които Ракът просто би желал да изживее в действителността. Реалността и фантазията при Рака постоянно сменят местата си.

12.Най-голямата ценност  за Рака е фамилията, изключително близки връзки Ракът завързва с майката (Както мъжете, по този начин и жените).

13. Поради доста сериозното си отношение към фамилията и фамилните полезности, Раците постоянно основават лично семейство много късно, а от време на време въобще нямат такова. Следователно не може да се каже, че всички Раци са безусловно фамилни хора.

14. Раците постоянно са привързани към дома си и го считат за своя цитадела.

15. Раците елементарно схващат логиката на психиката на другите хора, даже и да не са я изучавали професионално. Това се случва интуитивно, тъй че постоянно търсете препоръки от приятелите си от зодия Рак.

16. Първоначално мъжете Рак може да наподобяват мекушави, само че те са доста положителни в отгатването на желанията на своите дами, нормално са  грижовни и деликатни и се трансформират в отлични бранители на фамилията.

17. Раците изпитват пристрастеност към физическите удоволствия, в това число храната. Обикновено знаят по какъв начин да готвят вкусно, да глезят себе си и околните си с разнообразни сладкиши. Много Раци обичат да посещават заведения за хранене и кафенета и бъдете сигурни – те знаят най-хубавото в своя град!

18. Има два типа Рак: Рак-отшелник и пътуващ Рак. Първият вид се характеризира с желанието да не излиза никъде; те търсят непоклатимост и сигурност в дома си. Вторият вид обича да сменя местоположението, само че постоянно знае, че има, къде да се върне.

19. Раците могат да бъдат положителни манипулатори: те знаят къде да натиснат и по какъв начин да провокират страдание и съчувствие, с цел да получат това, което желаят от другите.

20. Във физически проект уязвимите елементи на тялото при Рака са стомаха и храносмилателната система като цяло. Ако човек има проблеми с тези органи, това значи, че той не може да „ усвои “ някояситуация в живота, да разбере страстите си или пък ги блокира.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР