1. Пречистване на стомахаАко имате проблем със стомаха, пийте вода

...
1. Пречистване на стомахаАко имате проблем със стомаха, пийте вода
Коментари Харесай

Ето какво става с тялото, ако пиете вода на гладно

 чаша-вода-на-гладно

1. Пречистване на стомаха

Ако имате проблем със стомаха, пийте вода на гладно. Това оказва помощ да се възстановява работата на храносмилателния тракт, да се пречисти стомаха и да се облекчи ходенето до тоалетна.

2. Пречиства организма от отрови

Колкото повече вода пиете на гладно, толкоз повече тя ще очисти тялото ви. Водата също по този начин оказва помощ при издут стомах.

3. Подобряване на апетита

Ако нямате вкус заран, изпийте чаша вода на гладно. След това ще се появи предпочитание да изядете всичко, което намерите в хладилника.

4. Избавя от главоболие

Обезводняването провокира главоболие и световъртеж заран. Пийте вода на гладно и страданията ви ще спрат. Също по този начин ще изчезне и неприятната миризма от устата.

5. Загуба на непотребните килограми

Чаша вода на гладно форсира обмяната на веществата с 24 %. Това значи, че ще преработвате храната по-бързо и дейно, затова и ще се отървете от непотребните килограми.

6. Прилив на сила

Ако непрекъснато усещате отмалялост – пийте вода на гладно. Тя усилва изработването на червени кръвни телца, с помощта на което организмът получава повече О2 и, надлежно, сила.

7. Подобряване цвета на лицето

Тъй като водата на гладно почиства токсините от организма, положението на кожата ви ще се усъвършенства. Пъпките и петната ще изчезнат вечно.

8. Укрепване на имунната система

Чаша вода пречиства храносмилателната система преди приема на храна. Това значи, че в стомаха и обвързваните с него органи ще има по-малко нездравословни бактерии, което значи, че ще се чувствате добре и имунната ви система ще има по-малко работа.

9. Избавяне от хипертония

Когато организмът е обезводнен, той „ затваря “ някои капиляри, с цел да предотврати загубата на вода. Това покачва кръвното в организма. Най-добрият метод да се предотврати този развой е всеки ден да се пие вода заран.

10. Профилактика против сърдечни заболявания

Болките в сърцето са правилен симптом за дефицит на вода в региона на сърцето и белите дробове. Лекарите предлагат да се пие вода на празен корем в такива случаи. Това също по този начин предотвратява инсулт.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР