1. ОвенПод влияние на бурните си емоции, тези хора доста

...
1. ОвенПод влияние на бурните си емоции, тези хора доста
Коментари Харесай

4-те зодии, които не спират да изневеряват

1. Овен
Под въздействие на бурните си страсти, тези хора много постоянно изневеряват. Обикновено по-късно се усещат в действителност отговорни, само че това не ги стопира да повторят. Овните са едни от най-страстните представители на зодиака. Това е една от аргументите, заради които съвсем постоянно предават сътрудниците си. Техните изневери в никакъв случай не са планувани, те работят импулсивно и без да се замислят за следствията. Не се надявайте да се натъкнете на Овен, който ще остане правилен. Може би мощно ще съжалява за случилото се, само че това няма да е причина да спре да прегрешава. Водени от първоначални импулси, тези хора първо работят, а по-късно мислят.

2. Риби
Това са хората, които се влюбват в действителност доста елементарно, единствено за секунди. Често изневярата е провокирана от мощно привличане към различен човек. Рибите рядко съжаляват за стореното, даже в противен случай. Те на драго сърце се отдават на тайните връзки и даже обсипват с внимание и дарове избраника си. Най-често изневеряват, когато във връзката им има съществуване на проблеми. Тогава те търсят пристрастеността на друго място и даже не се пробват са поправят проблемите във връзката си. Предпочитат да потърсят щастието другаде. Те са чувствителни и не могат да се изправят против проблемите си. Вместо това избират да потърсят връзки, в които ще им бъде по-лесно.

3. Близнаци
Просто обичат да се любуват на живота. За тях изневярата е нещо изцяло морално и не виждат нищо неприятно в нея. Винаги търсят новото и особеното. Когато не получават нещо, от което имат потребност във връзката си, го откриват в различен човек. Близнаците са доста променливи и това е повода един човек да не е изцяло задоволителен за тях. Привличат се от неразрешеното и нормално не съжаляват за стореното. Представителите на този зодиакален знак много рядко премислят дейностите си. Обикновено работят импулсивно и се любуват оптимално на тайните си прекарвания. Ако бъдат хванати, се пробват да се оправдаят по всеки вероятен метод.

4. Стрелец
Още едни извънредно буйни представители на зодиака, които не могат да останат правилни на половинките си. Дори да изпитват мощни усеща, постоянно се поддават на изкушението. Стрелците не понасят скуката и монотонното всекидневие. Най-лесният метод да се отърват от отегчението е да изневерят. Те харесват късите връзки, които даже могат да бъдат избрани като флирт. Почти невероятно е Стрелец да открие сътрудник, който да му е изцяло задоволителен. За сметка на това Стрелецът в никакъв случай не стопира да се оглежда. И даже да открие своята половинка, продължава да флиртува, с цел да резервира тръпката в живота си.

Източник: iwoman.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР